Mihai Stoica, aşteptat de fiică la poarta penitenciarului!

Ultima actualizare:

    16.20. Meme Stoica  şi fiica pleacă  spre casă
16.20. Meme Stoica şi fiica pleacă spre casă

Meme Stoica a lăsat deoparte viaţa de după gratii. De luni, 15 februarie, de la ora 16.00, a redevenit om liber. El a fost aşteptat de fiică, Teodora, iar primul drum l-a făcut acasă. Din câte se pare, va reveni în fotbal, urmând să ocupe o funcţie în cadrul clubului din Ghencea.

La ieşirea din penitenciar, Meme Stoica a vorbit despre viaţa de acolo: “Din clipa în care ajungi dincolo, te gândeşti cum va arăta ziua în care ieşi. Sunt sentimente inexplicabile. Am triat multe caractere. Am câştigat prieteni şi echilibru. Am intrat cu multe defecte şi calităţi la puşcărie şi sper să fi ieşit doar cu calităţi. Ceea ce m-a ajutat cel mai mult a fost adaptabilitatea”.

Meme va reveni în fotbal, la Steaua, dar deocamdată nu se ştie pe ce post, deoarece are restricţii. “Deocamdată am o pedeapsă complementară, care nu îmi interzice să activez într-un club de fotbal, dar sunt anumite interdicţii. Până nu se va da o decizie definitivă, nu voi face nici un pas în acest sens. Există proceduri legale pe care le voi urma”, a mai spus Mihai Stoica.

Omul care a condus destinele Stelei a stat aproape doi ani închis – mai precis 713 zile - sentinţa iniţială fiind de trei ani şi şase luni. El a fost implicat în “Dosarul Transferurilor”, caz în care opt oameni de fotbal au produs un prejudiciu de peste 10 milioane de dolari. Acesta  a beneficiat de o reducere de 94 de zile pentru munca depusă în penitenciar, plus 120 de zile pentru cele patru lucrări scrise.

16.55. Maşina  stelistului intră  în curtea casei
16.55. Maşina stelistului intră în curtea casei
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net