Mihai Popescu va fi împrumutat în Scoția

mihai_popescu.jpg

Mihai Popescu
Mihai Popescu
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Disperarea lui Mircea Rednic de a-și aduce propriii jucători la Dinamo naște situații incredibile. Mihai Popescu, unul dintre titularii apărării în sezonul trecut, a fost împrumutat la St. Mirren, la penultima clasată în Scoția, singurul avantaj al clubului fiind că bucureștenii nu îi vor mai plăti salariul de 4.000 de euro pe lună!

Conform celor de la gsp.ro, aceasta este ”afacerea” încheiată de dinamoviști: scoțienii și-au luat angajamentul de a-i plăti fundașului salariul de 4.000 de euro până în vară. Atât și nimic mai mult, asta în cazul în care secretul unei sume de împrumut nu a fost atât de bine ținut, astfel încât Dinamo să se fi și ales cu ceva bani. Aceștia ar putea veni eventual abia la vară, dacă scoțienii ar activa clauza de opțiune definitivă la achiziționare, lucru de care nu poate fi sigur nimeni. De altfel și fundașul român a declarat că speră să se întoarcă la Dinamo în vară. „A fost o surpriză şi pentru mine acest împrumut! Va fi prima mea aventură în străinătate şi sper să joc cât mai bine. Îmi pare rău că las Dinamo în situaţia actuală, însă sper că echipa va urca mult mai sus în clasament. Sper ca acest împrumut să mă ajute în ceea ce priveşte experienţa şi să mă întorc la Dinamo şi să câştig trofee în tricoul alb-roşu”, a declarat Mihai Popescu, pentru Telekom Sport.

St. Mirren ocupă penultimul loc în Premiership, campionat cu 12 echipe. Echipa nu are nici o șansă să evite play-out-ul, dar speră ca românul să poată pune umărul la evitarea retrogradării. La Dinamo, Popescu a strâns 40 de meciuri și a marcat patru goluri.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1