Mihai Neşu: „E cea mai mare bucurie din viaţa mea”

nesu.jpg

Mihăiţă Neşu îi ajută pe copiii cu probleme neuromotorii
Citeste tot despre: 

Rămas paralizat în urma groaznicei accidentări suferite în 2011, la un banal antrenament, Mihăiţă Neşu îşi urmează visul de a susţine prin fundaţia sa cât mai multe persoane aflate în aceeaşi situaţie.

La finalul săptămânii, fostul fundaş stânga al Stelei şi al naţionalei României a fost în centrul atenţiei la un bal caritabil desfăşurat la un hotel din centrul Oradei.

Aproximativ 70 de notari publici s-au adunat pentru a-l sprijini pe Neşu în demersul său de a ajuta aproximativ 60 de copii cu probleme neuromotorii trataţi centrul de recuperare Sfântul Nectarie, coordonat chiar de către Mihăiţă Neşu. „Mi-a venit această idee după multe plimbări prin lume, căutând terapii şi soluţii pentru îmbunătăţirea sănătăţii mele”, a declarat eroul serii.

Un moment aparte a fost cel în care o minge cu semnăturile fotbaliştilor de la echipa naţională a fost cumpărată de unul dintre participanţi cu 7.000 de lei.

Detalii suplimentare şi o galerie foto de la eveniment puteţi urmări AICI.

„Pot să zic că este cea mai mare bucurie din viaţa mea. Aceşti copii sunt un exemplu pentru noi fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Când întâmpinăm greutăţi, ar trebui s-o facem la fel ca ei, cu zâmbetul pe buze”, a punctat Neşu, într-o atmosferă extrem de emoţionantă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1