Mesut Ozil și Sead Kolasinac, atacați cu cuțite în Londra! Fundașul lui Arsenal s-a bătut cu agresorii VIDEO

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui Arsenal au fost atacați în mijlocul zileiFoto: captură video
Jucătorii lui Arsenal au fost atacați în mijlocul zileiFoto: captură video

Scene terifiante în Londra! Mesut Ozil (30 de ani) și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați cu cuțite, joi (25 iulie). Fotbaliștii lui Arsenal se aflau într-o mașină Mercedes G Clas 4x4, în nordul capitalei Angliei, atunci când au fost asaltați de mai mulți bărbați aflați pe scutere, în mijlocul zilei. Cel mai probabil, atacatorii voiau să îi jefuiască, spun autoritățile.

Mesut Ozil se afla la volan și a fost amenințat de atacatori în timp ce conducea. Bosniacul Sead Kolasinac, poreclit și „tancul” de suporteri”, a ieșit imediat din mașină și a început să se bată cu unul dintre agresori, în timp ce germanul a lăsat autoturismul pe stradă și a fugit într-un restaurant turcesc din apropiere. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care fundașul lui Arsenal îl lovește cu pumnul pe unul dintre agresori. În imagini, se vede clar că cei doi bărbați sunt înarmați cu cuțite, însă asta nu l-a oprit pe Sead Kolasinac să se năpustească asupra lor. Angajații restaurantului în care s-a adăpostit Ozil au ieșit afară pentru a-l ajuta pe Kolasinac, iar atacatorii au fugit, în cele din urmă.

„Ozil era absolut terifiat, așa cum ar fi oricine în cazul lui. A fugit ca să scape cu viață”, a declarat Azuka Alintah, martor la scenele petrecute în Londra, potrivit The Guardian.

Cei doi jucători de la Arsenal nu au fost răniți

Din fericire, fotbaliștii nu au fost răniți în urma acestui incident. Mesut Ozil și Sead Kolasinac au revenit în Londra cu doar o zi înainte de atac, după ce echipa lor a participat la un turneu de pregătire în Statele Unite ale Americii. Purtătorul de cuvânt al clubului de fotbal Arsenal a anunțat că cei doi jucători sunt bine: „Am vorbit cu amândoi și sunt ok!”.

„Am primit o sesizare conform căreia mai mulţi suspecţi, aflaţi pe motociclete, au încercat să jefuiască un bărbat aflat la volan. Şoferul şi un pasager au reuşit să scape nevătămaţi şi au mers la un restaurant din Golders Green, acolo unde au fost interogaţi de ofiţerii de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției londoneze.

Kolasinac și Ozil nu sunt primii fotbaliști care au fost atacați pe stradă. În 2016, atacantul lui West Ham Andy Carroll a fost amenințat cu arma, în timp ce se întorcea acasă de la antrenament.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net