Messi a salvat Argentina, dar a interzis-o presei

messi-a-dat-gol-cu-columbia-apoi-a-adus-toti-jucatorii-la-conferinta-de-presa-ce-anunt-a-facut-in-fata_size6_1.png

Messi a adus toţi jucătorii la conferinţa de presă pentru a anunţa intrarea argentinienilor în "silenzio stampa"
Foto Click!

Argentina era într-o situaţie disperată înaintea meciului cu Columbia, disputat aseară la San Juan. Trupa lui Leo Messi era în afara locurilor care duc la Mondialul din Rusia 2018 şi o victorie cu James şi ai lui era obligatorie. au obţinut-o, dar cu cântec la final.

Vedeta Barcelonei a deschis scorul şi a oferit două pase de gol, lui Pratto şi Di Maria, pentru un 3-0 care duce duce Argentina pe locul 5, cel al barajului intercontinental, şi aruncă Columbia pe 6, în afara Mondialului. La finalul partidei, în locul clasicei conferinţe de presă, a avut loc un eveniment şocant. Lionel Messi şi-a făcut apariţia împreună cu tot lotul de jucători şi a luat cuvântul în faţa unei săli pline de jurnalişti. Declaraţia lui a fost scurtă şi a reprezentat startul unei perioade în care niciun fotbalist al naţionalei nu va mai vorbi cu presa. Totul a plecat de la articolul unui redactor de ziar, care a scris că Lavezzi se dorghează.

"Sunt aici sa va anunt ca am decis sa nu mai vorbim cu presa. Am primit prea multe acuzatii serioase din partea presei. Ne pare rau ca trebuie sa facem asta, dar nu avgvem alta alternativa. Stim ca multi dintre voi nu aveti nicio vina, dar subiectul e prea serios si nu putem continua asa. Noi nu vom lua parte la jocul asta", a spus Messi la microfon intr-o sala plina de jurnalisti. 

Din preliminariile zonei America de Sud mai sunt şase etape. În acest moment, Brazilia, cu 27 de puncte, pare deja ruptă în calificată directă la turneul final de Rusia, iar Uruguay, Ecuador şi Chile ocupă deocamdată celalalte trei locuri. Locul 5 e al Argentinei, dar orice se poate întâmpla, locurile 3-6 fiind despărţite de doar două puncte.

untitled.jpg

Etapa viitoare şi clasamentul la zi în preliminariile din zona sud-americană
Foto Click!
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1