Messi a revenit, a marcat, a câştigat!

Ultima actualizare:

    Messi a fost  cel mai bun  jucător al partidei
Messi a fost cel mai bun jucător al partidei

În urmă cu două luni şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, dar nu a putut să stea departe de formaţia “pumelor”. Leo Messi, cel mai bun jucător sud-american, a revenit la lot şi a fost decisiv în victoria Argentinei, 1-0, contra selecţionetei statului Uruguay, meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

”Pentru mine, capitolul echipei naţionale s-a încheiat. Decizia este luată”, a anunţat starul argentinian la finalul partidei cu Chile, din finala Coppei America, pierdută de Argentina la penaltiuri. A fost al treilea eşec în ultimul act al competiţiei pentru Messi, care, la momentul respectiv, n-a mai rezistat presiunii şi, răpus de dezamăgire, şi-a anunţat retragerea de la naţională. Nu a durat însă mult şi, după o pauză şi o binemeritată vacanţă, starul Barcelonei a fost întors din drum. La acest lucru a contribuit şi preşedintele ţării, cel care a insistat ca Messi să nu spună adio primei reprezentative. „Am vorbit cu  el la telefon. Sunt sigur că va reveni. Este cel mai bun din lume”, a spus atunci Macri, care a precizat că Argentina poate câştiga următoarea ediţie a Cupei Mondiale cu Messi în echipă. Cum, necum, Leo s-a întors să ajute “pumele” să se califice la turneul final din Rusia şi a făcut-o în stil de mare campion. Cu Messi pe teren, Argentina a învins cu 1-0 Uruguay, tocmai prin golul marcat de Leo, în minutul 43. În urma acestui succes, Argentina a urcat pe primul loc, cu un punct peste naţionalele statelor Uruguay şi Columbia.  Echipele clasate pe primele patru locuri se vor califica direct la CM, iar ocupanta poziţiei a cincea va juca un meci de baraj.

Suporterii au intrat pe teren

În meciul cu Uruguay, un fan a reuşit să dribleze vigilenţa forţelor de ordine şi, după un sprint de câţiva zeci de metri, a ajuns la Leo Messi,  pe care l-a îmbrăţişat şi căruia i-a pupat picioarele, în semn de mulţumire şi apreciere. După câteva secunde, stewarzii au intervenit şi l-au scos pe suporter de pe gazon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net