Messi a mai bătut un record. Suarez a "muşcat" prima dată pentru Barcelona, iar Totti e cel mai bătrân marcator din Ligă!

Ultima actualizare:

    Leo Messi Foto: Reuters
Leo Messi Foto: Reuters

Seara de marţi a fost una a recordurilor în Liga Campionilor. Mai mulţi jucători au reuşit lucruri în premieră, dar numele care au ieşit în faţă sunt cele ale lui Messi, Suarez şi Totti.

Lionel Messi, omul care nu se mai bate în această perioadă decât cu propriile recorduri, nu putea să rateze doborârea unuia foarte important în jocul cu Apoel Nicosia. Barcelona a câştigat lejer în Cipru, scor 4-0, iar argentinianul a marcat trei goluri. Acestea au fost suficient pentru ca starul catalanilor să devină cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 74 de goluri, devansându-ul pe fostul madrilen, Raul, care a rămas cu 71 de reuşite. Cristiano Ronaldo e însă şi el în cursă pentru acest trofeu, CR7 având 70 de goluri înscrise şi meci diseară la Basel.

Tot la Nicosia, Luis Suarez, marele transfer al Barcei din vara trecută, a reuşit să marcheze primul gol în tricoul blaugrana. Apoi, la Moscova, romanul Francesco Totti, şi-a actualizat recordul de cel mai vârstnic marcator din istoria Ligii Campionilor, la 38 de nai şi 59 de zile, doborându-şi propria cifră.

Nu trebuie subestimată însă nici tripla lui Kun Aguero din meciul lui City cu Bayern Munchen

Romanul a deschis scorul în partida de la Moscova
Romanul a deschis scorul în partida de la Moscova
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net