Messi l-a umilit pe Boateng! Căderea fundaşului, ironizată de fani pe net VIDEO

Ultima actualizare:

    Boateng a căzut pe "tobogan"
Boateng a căzut pe "tobogan"

În minutul 77 al jocului Barcelona – Bayern Munchen, 3-0, s-a petrecut o fază ciudată. Messi l-a driblat pe Boateng, iar campionul mondial s-a prăbuşit pe gazon. Momentul a devenit subiect de glume pe reţelele de socializare.

Până cu un sfert de oră înainte de finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen, Jerome Boateng făcuse un meci aproape impecabil. Apoi, s-a petrecut o fază care îl va marca pe stoperul de 25 de ani pentru restul carierei. Boateng a fost depăşit de Messi, care, pur şi simplu, l-a culcat la pământ pe apărătorul de 1,92 de metri cu o schimbare rapidă de direcţie.

Chiar şi Basarab Panduru a avut un comentariu haios la Dolce Sport despre faza în care Messi l-a driblat pe Boateng. „Deci Boateng are marele noroc ca nu joacă la Dinamo. În momentul ăsta i se rezilia contractul. Ştiu eu când ai luat banii, unde i-ai luat, unde te-ai întâlnit şi erai afară clar. Deci n-ai cum să cazi în halul ăsta! Nici dacă-l împuşca în cap nu cadea aşa. Găsea altfel de cazătură, dar aşa ceva nu există. Am vazut, azi, la o emisiune de talente din Marea Britanie. Era un câine care hipnotiza oamenii. Exact aşa Messi l-a hipnotizat pe Boateng. N-ai cum să cazi niciodată aşa la nivelul ăsta“, a spus Panduru.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net