Messi, distracţie pe iaht cu Antonella

Ultima actualizare:

    Messi şi soţia lui s-au bronzat în largul plajelor de la IbizaFoto: Guliver/ Splashnews
Messi şi soţia lui s-au bronzat în largul plajelor de la IbizaFoto: Guliver/ Splashnews

După un sezon extenuant, argentinianul Leo Messi a decis că este cazul unei vacanţe. N-a fost una foarte lungă, fotbalistul fiind angrenat o perioadă şi în Copa America, acolo unde a ajuns până în finală –pierdută de ţara sa contra celor din Chile. Se pare însă că mijlocaşul a dat uitării dezamăgirea din fotbal şi se relaxează alături de frumoasa lui soţie, Antonella şi cei doi copii, Thiago şi Mateo.

Leo Messi n-a avut parte de un final de sezon prea fericit. Vara lui 2016 i-a adus o mare neîmplinire, ratatea cuceririi trofeului la ediţia centenară a Copa America. Argentina a ajuns în finală, însă a pierdut titlul la penaltiuri, în faţa chilienilor, Leo fiind unul dintre cei care au şi ratat o lovitură de la unsprezece metri. Imediat după finală, Messi, trist şi dezamăgit, şi-a anunţat retragerea din naţionala ”pumelor”. 

Sexoasa Antonella a făcut furori
Sexoasa Antonella a făcut furori

”Selecţionata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naţionala Argentinei, a treia consecutivă. Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare (la fel ca la ediţia din 2015), iar acest lucru m-a afectat foarte tare. Este un moment dur pentru mine şi pentru întreaga echipă. Mi-aş fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reuşit acest lucru”, a spus, la acel moment Messi. 

Până şi preşedintele Argentinei s-a implicat în această situaţie, încercând să-l convingă pe mijlocaş să revină asupra deciziei de a părăsi naţionala. Fotbalistul a  rămas însă ferm pe poziţii. Tocmai pentru a uita această neîmplinire, Messi s-a ”refugiat în sânul familiei”. Şi-a luat soţia, pe frumoasa Antoanella, şi pe cei doi băieţi, Thiago şi Mateo, şi au plecat la Ibiza. Messi a fost fotografiat de paparazzi la bordul unui yacht în timp ce se relaxa în Formentara. A făcut pe cascadorul, aruncându-se în mare de la bordul vasului, a făcut plaja alături de sexoasa lui soţie, a băut şampanie şi a dat impresia că nu-i mai stă deloc gândul la fotbal.


    Foto: Guliver/Splashnews
Foto: Guliver/Splashnews

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net