Mesajul lui Muniru după ce Becali a anunţat că-l dă afară!

17-sport-muniru.jpg

Sulley Muniru se va despărţi de FCSB la vară
Citeste tot despre: 

Sulley Muniru va pleca de la FCSB în vară, finanţatorul Gigi Becali fiind enervat că acesta a avut un conflict cu Florin Tănase la un antrenament. Ghanezul a fost amendat cu 40.000 de euro şi nu va mai juca pentru trupa lui Reghecampf.

Muniru a postat la scurt timp un mesaj pe o reţea de socializare: "Doar crezi şi roagă-te! Continuă să munceşti şi lasă restul în voia lui Allah. Să aveţi o săptămână binecuvântată şi productivă".

După meciul cu CSU, joc în care a fost schimbat, el a scris: "Trei puncte importante. Cateodata, ceea ce pare a fi o dezamagire te duce intr-o pozitie mai inaltatoare".

Deşi jucătorii l-au rugat pe Becali să-l ierte pe Muniru, patronul e hotărât să renunţe la el.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

Loading...

Citește și

  • Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat măsuri disciplinare asupra mijlocaşului ghanez Sulley Muniru, implicat într-un scandal intern cu coechipierul Florin Tănase.

  • S-a aflat motivul pentru care Sulley Muniru n-a evoluat joi, în victoria clară (3-0) obţinută de FCSB în faţa campioanei Astra. Astfel, se pare că mijlocaşul ghanez a fost pedepsit de Laurenţiu Reghecampf după un conflict intern care a depăşit limitele bunului simţ.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1