Meme Stoica, bătăuşul de serviciu. Oficialul a făcut scandal în club

Ultima actualizare:

    Meme Stoica a cedat nervosFOTO: Sportpictures.eu
Meme Stoica a cedat nervosFOTO: Sportpictures.eu

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a jucat cu focul în noaptea de vineri sper sîmbătă. El a fost implicat într-un conflict cu bodyguarzii unui club din Capitală. Fiind eliberat condiţionat el poate reveni în închisoare dacă ar fi găsit vinovat de vreo încălcare a legii.

Conform „Gazetei Sporturilor”, Meme Stoica a fost implicat într-o bătaie care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club de noapte din Bucureşti. Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul şi să-şi apere fiica. „Am ieşit a doua a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris Stoica, pe Facebook.

Stelistul a mai fost implicat într-un incident, la Zurich, când FCSB a jucat cu echipa locală, în Liga Europa. Stoica s-a îmbătat înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv şi alte trei persoane au făcut gălăgie, au spart pahare şi sticle, iar conducerea hotelului a intenţionat să evacueze delegaţia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat în cele din urmă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net