Medicul i-a falsificat semnătura lui Maradona înaintea morții

maradona_medic_luque.jpg

Diego Maradona, alături de medicul său, Leopoldo Luque
Diego Maradona, alături de medicul său, Leopoldo Luque, după operația pe creier
FOTO: Instagram

Ancheta legată de moartea lui Diego Maradona continuă, iar polițiștii au descoperit noi probe care-l incriminează pe medicul personal al fostului star Argentinian.

Anchetatorii au găsit că doctorul Leopoldo Luque i-a falsificat semnătura pacientului său pentru a obține copii ale fișelor sale medicale, după cum informează ”The Sun”. Conform surselor ziarului din procuratura din Buenos Aires, falsul a fost descoperit de experții chemați să examineze documentele confiscate în percheziția făcută în casa și biroul medicului. Astfel, s-a stabilit că Leopoldo Luque a falsificat semnătura fostului campion mondial pentru a obține copii ale fișelor sale medicale. El s-ar fi semnat ca Maradona într-o cerere de înregistrări pre-operatorii de la o clinică, în luna septembrie.

Diego Maradona a murit acasă, în somn, la 25 noiembrie, în urma unui atac de cord suferit după o operație pe creier. Acuzat de malpraxis și de îngrijire necorespunzătoare a celebrului său pacient, Luque (39 de ani) a negat de fiecare dată toate insinuările, continuând să pledeze pentru nevinovăția sa.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1