Meciul ultimei speranțe pentru Universitatea Craiova

Ultima actualizare:

    Kolic ar putea juca o repriză cu CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Kolic ar putea juca o repriză cu CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

Sezonul regulat al Ligii 1 programează în chiar ultima etapă un meci care ar putea stabili viitoarea campioană. Universitatea Craiova și CFR Cluj vor juca duminică seară, de la ora 21.30, într-o partidă care ar putea fi a ultimei speranțe pentru olteni.

Aflată la 6 puncte de clujeni, Universitatea e obligată să învingă dacă vrea să reintre în cărțile pentru titlu. În alte condiții, distanța până la primele două clasate ar fi de cel puțin trei punte (după înjumătățirea de la începutul play-off-ului), iar din experiențele anterioare se știe că astfel de diferențe sunt insurmontabile.

Pentru tehnicianul craiovenilor, grecul Marinos Ouzounidis, aceasta este a doua ”finală” disputată în decurs de șapte zile, după ce în etapa trecută a ratat victoria în meciul cu FCSB, de la București, partidă încheiată cu scorul de 0-0. “Va fi un meci dificil, normal. CFR este o echipă experimentată, cu un lot bun, şi trebuie să jucăm la cel mai bun nivel pentru a obţine un rezultat bun. Avem şi noi jucători indisponibili, nu putem spune că dacă le lipsesc 1-2 jucători echipa nu este puternică. Dacă gândim astfel nu avem şanse. Am jucat bine contra FCSB, dar am avut şi momente care trebuie îmbunătăţite, trebuie să controlăm mai bine ritmul jocului, avem multe lucruri de îmbunătăţit”, a spus Ouzounidis.

Acest meci este echilibrat și la nivelul cotelor jucătorilor celor două echipe. Conform celor de la transfermarkt.com, cota totală a oltenilor este de 25,05 milioane de euro, cu doar 500.000 de euro mai mică decât a campionilor, o diferență total nesemnificativă. Dacă pentru Ouzounidis acesta va fi primul meci ca antrenor împotriva CFR-ului, Edi Iordănescu, tehnicianul clujenilor, are un adevărat complex cu oltenii: din 12 meciuri, a câștigat doar unul, pierzând 5 și terminând la egalitate în 6.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net