Meciul ultimei șanse pentru CFR Cluj

Ultima actualizare:

    CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la SofiaFOTO: Sportpictures.eu
CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la SofiaFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj oferea, până la începutul acestei săptămâni, imaginea unui club care era un exemplu de profesionalism în Liga 1. Evenimentele petrecute de luni încoace, chiar înaintea unui meci crucial pentru calificarea în ”primăvara europeană” ne fac să ne îndoim serios că totul era altceva decât doar ceva de fațadă.

Diseară, de la ora 22.00, CFR va întâlni, la Cluj, pe ȚSKA Moscova, în cea de-a cincea etapă a Grupei A a Ligii Europa, într-un meci pe care este obligată să îl câștige. Aflați la trei puncte în spatele elvețienilor de la Young Boys, românii sunt obligați să învingă pentru a rămâne în plasa adversarilor direcți și a încerca să atace calificarea săptămâna viitoare, la Berna. O sarcină mult mai dificilă acum, după demiterea lui Dan Petrescu, care deși în acte apare ca o ”despărțire de comun acord” tot o dare afară este. Cum timpul a fost prea scurt pentru numirea unui nou principal, echipa se pare că va fi condusă de directorul sportiv Marius Bilașco. Fostul atacant se va afla pentru prima dată în această postură, dar el va fi ajutat de oamenii care au învățat meserie de la ”Bursuc”, secunzii acestuia, Valeriu Bordeanu și Costin Curelea. Din câte se pare, aceștia vor folosi același 11 din meciul cu AS Roma, pentru că deja relațiile de joc sunt formate și pentru că nu au pe alții să îi înlocuiască.

Interesant este că, se pare, din cauza eșuării negocierilor cu cei pe care i-ar fi dorit pe bancă începând de duminică de la meciul din deplasare cu Poli Iași, conducătorii ardelenilor sunt deciși să continuă până la finalul anului cu cuplul Valeriu Bordeanu – Cosmin Curelea. Primul l-a mai înlocuit pe Dan Petrescu în momentul în care acesta era suspendat sau bolnav de coronavirus, clujenii cucerind chiar cu el pe bancă titlul de campioni după acea victorie de la Craiova, din ultima etapă a campionatului trecut.

Până la finalul anului, CFR mai are de jucat un meci în Liga Europa, cu Young Boys, joia viitoare, în deplasare, și patru în Liga 1. Dintre acestea, două sunt în deplasare și par mai ușoare, cu Poli Iași și cu Dinamo, și două pe teren propriu, poate cele mai dificile din tot anul, cu FCSB și cu Universitatea Craiova. Adică exact cu contracandidatele la titlu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net