Meciul FCSB - Universitatea Craiova nu se mai joacă pe Arena Naţională, ci la Giurgiu

fcsb-craiova_rps6546.jpg

Olaru șutează la poarta Craiovei sub privirile lui Bancu
Olaru șutează la poarta Craiovei sub privirile lui Bancu
Foto: sportpictures.eu

Programat duminică, 4 aprilie, la ora 20.30, derby-ul penultimei etape din sezonul regular al Ligii 1, dintre FCSB și Universitatea Craiova, se va juca la Giurgiu, și nu pe Arena Naţională din Bucureşti. Potrivit Primăriei Capitalei, aceasta din urmă s-ar confrunta cu „probleme tehnice”. Gruparea din Bănie e nevoită să se impună pe terenul lui FCSB pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru titlul de campioană.

Oltenii se prezintă la derby-ul cu FCSB având un palmares  nefavorabil în ultimele confruntări cu gruparea roș-albastră. În precedentele 10 partide, Craiova n-a izbutit decât  două victorii,  ambele pe propriul teren.  Mai mult decât atât, în ultima confruntare găzduită deBucurești FCSB s-a impus cu 4-1.    
Paul Papp a declarat în numărul 49 al buletinului informativ al LPF: „Primul meci important e cel cu FCSB. Trebuie să îl privim ca pe o finală pe care trebuie să o câștigăm. Cu minte, echilibru și experiență. FCSB are o echipă destul de puternică, dar și noi, la rândul nostru, avem o echipă excelentă, o familie în adevăratul sens al cuvântului. Eu zic că avem forța să ne luptăm pentru câștigarea campionatului, dar nu ne gândim momentan la acest obiectiv. Îi lăsăm pe alții să se gândească, noi trebuie să câștigăm fiecare joc în parte și doar victoriile ne pot împinge cât mai aproape de câștigarea titlului”, mai spune fundașul Craiovei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1