Meciul cu Germania, doar un ”antrenament” pentru ”finala” cu Armenia

Ultima actualizare:

    Stanciu va fi titular contra GermanieiFOTO: EPA
Stanciu va fi titular contra GermanieiFOTO: EPA

Naționala României va juca în această seară, de la ora 21.45, la Hamburg, contra Germaniei, în etapa a șaptea a preliminariilor Campionatului Mondial. Cum nemții par într-o formă de invidiat, varianta victoriei tricolorilor este doar un vis frumos, așa că majoritatea specialiștilor sunt de părere că selecționerul Mirel Rădoi ar trebui să se concentreze mai mult pe meciul cu Armenia, de luni, care trebuie câștigat obligatoriu.

Așa cum am fost obișnuiți din precedentele acțiuni ale echipei naționale, staff-ul nostru consideră că majoritatea tricolorilor nu pot juca la intensitate maximă două meciuri programate la distanță de trei zile. Drept urmare, este de așteptat ca antrenorul formației noastre să folosească partida de diseară ca pe una de pregătire pentru cea cu Armenia, programată luni, pe stadionul ”Steaua”, dar și să menajeze o parte din jucătorii potențiali titulari în meciul de peste patru zile. În aceste condiții, iată cum ar putea arăta echipa noastră contra Germaniei și cum împotriva Armeniei.

În poartă titularul este sigur la ambele partide: Florin Niță, cel care nici nu are rival, chiar dacă în lot sunt patuyr goal-keeperi. Probabil că bătălia se va da cine să îi fie rezervă. Pe linia de fund încep marile discuții. Având în vedere că pe dreapta Rațiu pare preferatul selecționerului, e de așteptat ca în meciul de diseară să fie introdus Manea, pentru ca jucătorul de la Huesca să nu se accidenteze pentru partida cu Armenia. Pe partea stângă el are de ales între Bancu și Toșca. Ambii sunt nesiguri, așa că alegerea va fi dificilă. În centrul apărării e destul de clar că Vlad Chiricheș nu are cum să lipsească împotriva Armeniei, așa că sigur nu va juca diseară. Drept urmare, e foarte probabil ca perechea de fundași centrali să fie Rus – Nedelcearu, acesta din urmă fiind prezent la toate meciurile precedente. De asemenea, Burcă este oricând o soluție pentru a intra pe parcursul meciului.

La mijloc aria de selecție este mult mai mare și chiar ofertantă. Este de așteptat ca diseară închizătorul să fie Nedelcu, având în vedere că e singurul jucător din lot care evoluează în Germania. E adevărat, în liga secundă, la Dusseldorf, dar oricum este mai acomodat cu stilul în forță al nemților. Astfel, e posibil ca Răzvan Marin să joace contra Armeniei. Dacă Stanciu este de așteptat să fie prezent în ambele meciuri din primul minut, e posibil ca Mihăilă, Cicâldău, Ianis Hagi, Moruțan și Mitriță să fie folosiți, de asemenea, în amândouă partidele, numai că niciunul dintre ei să nu fie titularizat în ambele partide, ci doar în câte una, iar în cealaltă să intre pe parcurs.

În atac, Keșeru pare a fi cel mai în formă dintre cei trei convocați, așa că probabil că va fi rezervă cu Germania și titular cu Armenia. Având în vedere experiența lui și masivitatea, foarte utilă în lupta cu fundașii nemți, e de așteptat ca Pușcaș să fie vârful nostru contra acestora diseară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net