Meci demonstrativ pentru fiul lui Kamara între naționalele artiștilor și ziariștilor

Ultima actualizare:

    Kamara trece prin clipe dificile alăuri de fiul său
Kamara trece prin clipe dificile alăuri de fiul său

Naționalele de fotbal ale artiștilor și ziariștilor vor juca o partidă demonstrativă pentru fiul lui Kamara, luni, 13 mai, ora 17:00, la sala Alexandreea Club Fitenss@Spa, informează Revista Sport Magazin.

Leon, băiețelul lui Kamara (component al naționalei artiștilor), va pleca marți în Turcia pentru a fi tratat de boala de care suferă, tetrapareză spastică. Micuţul poate începe acolo un tratament cu celule stem, dar şi o intervenţie la nivelul coloanei vertebrale.

Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că trebuie să ajute o poate face în conturile de mai jos:

Asociația Ensar Duman, cu mențiunea Donație Camara Leon Akim: RO37BACX 0000001712976001 – RON; RO10BACX 0000001712976002 – EUR; RO80BACX 0000001712976003 – USD

Naționala jurnaliștilor, care este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica, campioană mondială en-titre, a participat recent la Olimpiada APSM de la Chișinău, în timp ce naționala artiștilor este multiplă campioană mondială.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net