Meci de meci e circ la Steaua. Georgievski era să-şi rupă gâtul mimând un cangur împuşcat!

Ultima actualizare:

    Daniel
Daniel

Steaua e cea mai expusă echipă din România şi pentru că şi-o face cu mâna ei. Fie că se face de râs înn Liga Campionilor, prin ieşirile celui mai bun manager, ale celui mai bun antrenor sau ale jucătorilor, în Ghencea circul e asigurat.

Aşa s-a întâmplat şi la jocul din Cupa României, jucat miercuri seara pe Ghencea, în faţa lui ACS Poli Timişoara şi câştigat cu 2-0 de campioana în exerciţiu. Balul a fost deschis în minutul 14 de fundaşul macedonean, Daniel Georgievski, care a înscris cu poarta goală după o respingere în faţă a portarului advers. Nu golul a fost însă partea interesantă, ci modul în care a ales stelistul să se bucure. Uitând de momentele penibile de la jocul cu Chelsea, când nu mai putea să-şi scoată picioarele din plasă după un autogol stupid, Georgievski s-a dat iar în stambă. A sărit ca un cangur, aluzie la ţara sa de adopţie, Australia, unde părinţii săi au emigrat şi unde el a fost născut, iar apoi s-a prăbuşit secerat cu faţa la pământ. Nu se ştie dacă a vrut să mimeze un marsupial mort sau altceva, cert însă că faza i-a ieşit, puţinii fani de pe stadion râzând la vederea acestei scene. „E un mod al meu special de a mă bucura după marcarea unui gol", a declarat fotbalistul încântat.

Mai multe imagini cu Georgevski în rol de cangur puteţi vedea AICI

Lato
Lato

Latovlevici a brevetat bucuriile nebuneFotbaliştii Stelei par într-o continuă competiţie de a arăta publicului bucurii care de care mai haioase. Iasmin Latovlevici este însă de departe campion la acest capitol. Fundaşul a imitat un lunetist, a dansat, a mimat un meci de box, a făcut pe cârmaciul într-o barcă, pe jucătorul de popice, şi-a pus ochelari virtuali la ochi şi a mimat sexul oral după nişte declaraţii ale lui Victor Piţurcă, fapt care-l putea elimina de la naţională. Toate au şi o parte bună. "Lato" a marcat suficiente goluri ca să poată arăta toate aceste nebunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net