Matei a trecut de la ”fotbalist de mare clasă”, la ”copil de mingi” în doar trei săptămâni

Ultima actualizare:

    Florentin Matei a dezamăgit și contra celor de la FC VoluntariFOTO: Sportpictures.eu
Florentin Matei a dezamăgit și contra celor de la FC VoluntariFOTO: Sportpictures.eu

A devenit deja o obișnuință ca patronul FCSB să își ridice în slăvi jucătorii la televizor după orice victorie, sau să îi facă praf după un eșec. Singura întrebare este cărui fotbalist îi mai distruge psihicul și cota. După remiza de la Voluntari (scor 2-2), a venit rândul lui Florentin Matei, cel care nu mai departe de acum trei săptămâni era considerat ”fotbalist de mare clasă”.

Readucerea în iarnă a lui Florentin Matei, a luat prin surprindere pe toată lumea. Plecat cu scandal de la FCSB în urmă cu opt ani, când Gigi Becali declara că ”dacă Florentin Matei ajunge fotbalist eu îmi tai capul”, jucătorul s-a întors ca o vedetă la echipa bucureșteană. Patronul, care a uitat de predicția de atunci, la fel cum a făcut cu multe altele, l-a prezentat ca pe cea mai mare achiziție a iernii, ajungând chiar să îl impună în echipă prin același procedee deja patentate: în direct la televizor. ”Cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi după pui ce vrei tu! Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo!”, spunea Gigi Becali acum trei săptămâni, după egalul cu Dunărea Călăraşi (1-1), din prima etapă a noului sezon al Ligii 1. A fost nevoie de doar patru meciuri în care de fiecare dată jucătorul a fost înlocuit, ca patronul să-și schimbe radical discursul:  ”Pe Matei nu-l înțeleg. Când era la Astra, parcă era fotbalist, acum parcă e copil de mingi”, a declarat Gigi Becali sîmbătă seară, la Digi Sport. De când a venit la FCSB, Florentin Matei a jucat în cinci partide, nereușind să marcheze vreun gol sau să dea vreo pasă decisivă. El a fost înlocuit de fiecare dată, cu Voluntari fiind ținut pe teren doar în prima repriză. De altfel, el a jucat 45 de minute și cu Concordia Chiajna sau Universitatea Craiova, în timp ce contra lui FC Hermannstadt a rezistat pe teren 55 de minute. Cam puțin pentru un ”fotbalist de mare clasă”.

Dar Matei nu a fost singurul jucător făcut praf de Gigi Becali după egalul cu FC Voluntari. Roman, Stan și Stoian, dar chiar și Dennis Man, care a fost suspendat, au fost ”tăvăliți” în direct de patronul-antrenor: ”Sunt mulțumit că am câștigat un punct în deplasare. De ce credeți că nu mă mai duc la meciuri? Pentru că nu mai am încredere în ei. Asta nu e echipă! Nu mai am încredere în jucători. Parcă nu sunt fotbaliști adevărați, sunt de-ăștia, mingicari de țurcă. Ai 1-0 în minutul 15 și tu nu poți să câștigi cu Voluntari... Man e și el vinovat că a lovit cu capul și a fost suspendat cu Craiova. S-a şmecherit… Avem şi noi un jucător şi dă cu capul. Roman a uitat fotbalul, nu mai știe așa fotbal. Are și el o vârstă, săracu'. Sunt vreo 3 jucători care n-au ce căuta la Steaua. L-am luat pe Stan ăla, un meci n-am câștigat cu el. Cu Stoian în teren era să luăm și bătaie”, a mai spus la Digi Sport Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net