Marius Șumudică,după ce a ajuns lider în Turcia: ”Trăim un vis”

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu
Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a învins cu scorul de 2-0 pe Ankaragucu, în etapa a XVII-a a campionatului turc de fotbal, și a urcat provizoriu pe primul loc în clasament.

Marius Şumudică a declarat, marţi, că el şi jucătorii lui trăiesc un vis după ce a ajuns pe primul loc al clasamentului campionatului turc de fotbal. "Trăim un vis. Şi pentru mine este o oarecare surpriză, să zic aşa. Bine, uitându-mă la jucători, aşa, şi văzând cât îşi doresc, am o oarecare încredere când începe jocul şi îmi dau seama că am jucători care pot decide meciul. Astăzi am avut răbdare, am jucat pe un teren execrabil din toate punctele de vedere, nu am putut să construim, a fost un deficit pentru noi, dar am marcat două goluri. Suntem pe primul loc până termină Galatasaray, nu s-a întâmplat niciodată în istoria acestui club, nici în liga a doua nu au fost pe primul loc, ei au intrat în prima ligă la baraj. E ceva de nedescris, 25 de meciuri în care marcăm meci de meci, nu s-a întâmplat în Turcia de foarte mult timp, avem 16-17 meciuri fără înfrângere, nu pierdem de un an acasă... Sunt lucruri extraordinare, este perioada cea mai bună a carierei mele, le mulţumesc jucătorilor, fără ei nu aş fi putut ajunge aici. Cuvintele sunt de prisos. Am dansat dupămeci, pentru că era o melodie românescă pe care mi-au găsit-o ei şi mi-au pus-o şi nu am putut să mă abţin. Altfel nu am cum să mă exteriorizez aici, fiindcă sunt sancţionat. Poate dacă dansez le place şi nu-mi dau vreun cartonaş. Şi astăzi am fost avertizat, iar etapa viitoare sunt suspendat, având patru galbene. M-am obişnuit. La patru galbene, la fel ca la jucători, antrenorul stă o etapă", a declarat Şumudică la DigiSport.

Gaziantep a învins cu scorul de 2-0 pe Ankaragucu, primul gol fiind marcat de Maxim, în minutul 70. Aceasta a fost a opta reuşită a mijlocaşului român, în campionatul în curs.

În urma acestui rezultat, Gaziantep (16 meciuri) a urcat de pe locul 5 pe locul 1 în clasament, cu 31 de puncte (golaveraj +13), la egalitate cu Beşiktaş (15), de pe locul 2 (golaveraj +12).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net