Marius Şumudică va fi pe banca lui Rizespor la meciul cu Fenerbahce

sumudica-marius-epa-efe-h_55119345.jpg

Șumudică a spus că a pregătit meciul cu Gaziantep pe zoom
Șumudică a spus că a pregătit meciul cu Gaziantep pe zoom
Foto: EPA-EFE

Marius Șumudică n-a revenit încă în Turcia, dar noua lui echipă a izbutit, de la numirea sa, o victorie cu Gaziantep (3-0) și un egal pe terenul campioanei Bașakșehir (1-1). Antrenorul român se va afla pe banca lui Rizespor în 30 ianuarie

De altfel, preşedintele clubului Caykur Rizespor, Hasan Kartal, a anunțat că românul se va așeza pentru prima dată pe banca a grupării aflate pe locul 12 în clasament la meciul de campionat cu Fenerbahce, din 30 ianuarie. “Sperăm că apoi va avea un parcurs frumos în campionat. Ne-am înţeles cu Şumudică. Nu sunt probleme. Doar că nu am semnat”, a afirmat Kartal, potrivit ntvspor.net.
Pe de altă  parte, oficialul clubului Rizespor a spus că “dacă va solicita cetăţenia turcă, va fi trecut la evidenţa populaţiei din Rize, nu din Antep. Va fi cetăţean turc la Rize. Sperăm că ne vom înţelege bine şi că nu vor fi probleme. Va creşte populaţia din Rize.  În ceea ce priveşte partea financiară, noi nu plătim cu mult mai mult decât Antep. Sunt foarte mici diferenţe între contractul nostru şi cel de la Antep. Este o posibilitate Arabia, dar viaţa în Arabia nu este la fel ca în Turcia. Cred că de aceea a ales Turcia. El iubeşte Turcia. Sperăm că va obţine cetăţenia turcă la Rize şi va continua. Şi de acum încolo va obţine succese”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1