Marius Şumudică pleacă în Arabia Saudită

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Marius Şumudică şi-a găsit din nou angajament în ţări străine. El va antrena, pentru doi ani, formaţia Al Shabab, din Arabia Saudită.

În urmă cu o lună, Marius Şumudică susţinea sus şi tare că nu va accepta să antreneze decât în Turcia, ţară de care se îndrăgostise în perioada în care a antrenat pe Kayserispor. A fost în discuţii cu Trabzonspor, o echipă mai bine cotată decât fosta sa formaţie, dar negocierile au eşuat, aşa că românul s-a reorientat. A încercat ceva prin ţară, dar CFR Cluj l-a numit acum două zile în funcţie de Edward Iordănescu, astfel că şi această poartă i s-a închis. Conform declaraţiilor antrenorului român, clujenii au evitat să-l numească pe banca echipei din cauza prieteniei pe care ar avea-o cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Astfel, ieri el a aceptat să semneze cu formaţia Al Shabab, din Arabia Saudită. Ocupanta locului 10 în clasamentul ultimei ediţii de campionat, formaţia este una destul de cunoscută în această ţară, fiind câştigătoarea a şase titluri de campioană, trei Cupe, o Supercupă şi trei Cupe ale Prinţului.

În vârstă de 47 de ani, Marius Şumudică se va afla la cea d-a patra experienţă de antrenor peste hotare, după experienţele Kavala, Al-Shaab şi Kayserispor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net