Marius Șumudică, înger și demon în Turcia

sumudica-gazisehirgaziantep-turcia.jpg

Șumudică a sărbătorit victoria cu echipa, după meci
Șumudică a sărbătorit victoria cu echipa, după meci
Foto: Facebook / Gazişehir Gaziantep

Antrenorul român e ridicat în slăvi după ce echipa lui, Gazişehir Gaziantep, a câștigat (3-2) cu Beșiktaș. Marius Șumudică n-a scăpat, însă, de criticile oficialilor grupării din Istanbul, care i-au reproșat că și-ar fi îndemnat jucătorii să tragă de timp.

Promovată în vară, Gazişehir Gaziantep are un start bun de campionat, dacă facem abstracție de acel 0-5 cu Fenerbahce. Sâmbătă, formația pregătită de Șumudică și avându-l în componență pe Alin Toşca a obținut o victorie prestigioasă (3-2), pe treren propriu, cu Beşiktaş, în etapa cu numărul 4 din campionatul Turciei. Ea a condus cu 3-0 prin golurile marcate de Twumasi (minutul 8 din penalty), Vural (58) şi Chibsah (79), însă a tremurat pe final, după ce Beşiktaş a înscris două goluri în interval de nici 120 de secunde prin Nayir (min. 83) şi Hutchinson (84). Confruntarea a fost extrem de aprigă, Kayode (Gazişehir / min. 75), Vida (Beșiktaș / min. 6) și Elneny (Beşiktaş / min. 75) fiind eliminați. 
Duelul s-a prelungit și la vestiare, Șumudică declarând că echipa lui ar fi trebuit să câștige cu 9-2 acest meci. Nici cei de la Beșiktaș n-au rămas datori, managerul Ahmet Urkmezgil reproșându-i românului că și-a îndemnat jucătorii să tragă de timp încă dinainte de pauză. 
În urma acestui succes, Gaziantep ocupă locul 6 în clasamentul Super Lig, cu 7 puncte (a mai câștigat cu 4-1 cu Genclerbirligi și a făcut egal, 1-1, cu Sivasspor). 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1