Marius Baciu: ”Am fost într-o situație jenantă”

Ultima actualizare:

    Marius BaciuFOTO: Sportpictures.eu
Marius BaciuFOTO: Sportpictures.eu

Ridicat cu mascații imediat după meciul câștigat de echipa sa, Turris Turnu Măgurele, cu scorul de 3-2 la Snagov, în Liga 2, antrenorul Marius Baciu a explicat miercuri seară, la ieșirea de la audieri, care a fost problema.

Fostul căpitan al Stelei a mărturisit că a fost pus într-o situaţie jenantă după reclamaţia unui părinte de la Daco-Getica, fosta sa echipă. „Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su. Mai multe va spune domnul avocat. Sunt şocat şi de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri. Toată situaţia a fost nemulţumirea unui părinte de la Daco-Getica, cu ameninţări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că sunt părinte de copil şi am investit într-o şcoală de fotbal şi nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investiţiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el şi nu am băgat copilul lor. Aşa să le ajute Dumnezeu la fiecare. Declaraţia a fost o jumătate de oră. Am fost comunicativ şi le-am explicat cu sinceritate ce s-a întâmplat. Le-am spus adevărul. Eu cred că am fost şi sunt un tip corect în orice privinţă. Eu n-am putut să mă bucur de rezultatul meciului”, a afirmat Marius Baciu, potrivit sport.ro.

Avocatul lui Baciu, Vlad Hosu, a declarat că tehnicianul are calitate de suspect. “Nu este nicio legătură cu mafia pariurilor. Acuzaţia e destul de facil de demontat. Nu e vreo probă că a săvârşit vreo faptă penală, nu are nicio măsură preventivă. Se vor continua cercetările pentru a demonstra că nu este vinovat. Acum are calitate de suspect. Nu s-a luat niciun fel de măsură preventivă”, a explicat el.

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a. Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net