Marin o duce pe Standard în play-off. Vezi ce cotă are pentru o victorie la Lokeren!

gettyimages-870981762.jpg

Meciul zilei, Lokeren - Standard Liege, vine azi dintr-o competiţie transmisă în sistem live stream pe Superbet.ro şi unde un român face furori
Foto: GettyImages

În Belgia joacă trei compatrioţi, Dorin Rotariu, Alexandru Chipciu şi Răzvan Marin, dar doar ultimul se ridică la aşteptările echipei sale. Fostul mijlocaş al Viitorului a fost decisiv pentru valoni în ultimele două partide, şi nu cu oricine! Victime i-au fost Anderlecht şi FC Brugge, la cote senzaţionale pentru cine a avut curaj să parieze. Iar azi urmează Lokeren.

superbet.jpg

Rubrică sponsorizată de Superbet
Foto Click!

Egalul, scor 3-3, cu bruxelezii, putea să aducă profit imens la cam orice tip de pariu. Număr total de goluri, pauză sau final, reuşite pe reprize sau marcatori în variantele de pariuri speciale aveau cote de la 3 în sus. Nu mai vorbim despre acel 4-1 din Cupă, obţinut în faţa liderului FC Brugge, pentru care era o cotă de peste 4. Totuşi, ultimele două rezultate nu sunt decât de moral, ele nerezolvând problemele din clasament ale lui Standard Liege. Azi, trupa lui Sa Pinto joacă pe terenul lui Lokeren şi victoria e obligatorie pentru a spera să recupereze diferenţa de trei puncte faţă de Saint Truiden, ocupanta ultimului loc de play-off. Pentru asta Superbet oferă o cotă de 2,05, dar nu vă grăbiţi să aruncaţi cu banii pe un succes al lui Răzvan Marin şi compania! Valonii au oscilat în acest sezon meciurile bune cu cele catastrofale şi Lokeren e genul de echipă care poate produce surpriza la o cotă de 3,70. Golurile reprezintă însă şi la acest meci alegerea cea mai inspirată pentru cei care cunosc lipsa de predictibilitate din campionatul belgian. Varianta ambele marchează are la Superbet o cotă de 1,80, iar celebrul 3+ o surprinzătoare cotă de 2,10. Parierea pe Lokeren – Standard Liege, ca de altfel pe orice alt meci din Jupiler League, îi avantajează pe jucători şi prin prisma faptului că toate partidele din acest campionat se transmit live pe www.superbet.ro şi oferă varianta de pariu-contră dacă se observă că lucrurile o apucă într-o direcţie inversă decât s-a anticipat. Tot azi se mai joacă şi Mouscron – Genk, o victorie a trupei lui Mircea Rednic având o cotă de 3,50.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

Loading...
 
 

Citește și

  • Gheorghe G., a câștigat zilele trecute 1.350.093,22 de lei (aproape 300.000 de euro), cea mai mare din istoria premiilor date de casa de pariuri Superbet în cei zece ani de activitate.

  • Premier League se întrerupe din nou în acest weekend pentru a face loc celei mai vechi competiţii din lume, celebra FA Cup. Cea mai veche, dar nu cea mai previzibilă, pentru că spre acest trofeu s-au strecurat tot timpul nume din eşaloanele inferioare. Şi manşa de azi nu poate face excepţie, dar miza e să le nimerim dinainte, ca să dăm lovitura.

  • Pauzele competiţionale s-au încheiat aproape peste tot pe continent şi mulţi dintre pariorii Superbet salută chemarea la oaste a batavilor. Asta deoarece campionatul Olandei a oferit tot timpul garanţia că se marchează pe bandă rulantă şi media e aproape mereu de minimum 3 goluri pe meci. Şi e de aşteptat ca derby-ul primei runde din 2018 să nu facă excepţie.

  • După aproape o lună în care britanicii au înşelat aşteptările pariorilor în ciuda aglomeraţiei de meciuri propuse, jucătorii încep în sfârşit să aibă ceva mai multe opţiuni. Nemţii au fost tot timpul o oază de predictibilitate într-un fotbal haotic, iar Superbet salută revenirea lor la treabă prin cote mari şi transmisiuni live.