Marilu îl face străbunic pe Mircea Lucescu

m15-actu-2.jpg

Marilu a avut de rezolvat o problemă cu paşaportul

Bucurie mare în familia Lucescu. Maria Luiza (sau Marilu, aşa cum este alintată de prieteni şi de apropiaţi), fiica lui Răzvan Lucescu, mai are puţin şi naşte. Extrem de încântat de faptul că va mai veni pe lume încă un moştenitor este Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei urmând să devină, la începutul lui decembrie, străbunic, la 72 de ani.

Fotbalul trece pe planul secund în aceste zile în cadrul ”clanului” Lucescu. Şi asta pentru că Marilu, fiica lui Răzvan, acum antrenor la PAOK, în Grecia, urmează să devină mamă. Tânăra de 26 de ani, aflată într-o relaţie cu un fiu de diplomat, va naşte la începutul lui decembrie, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini în premieră cu viitoarea mămică.  Oameni discreţi atunci când vine vorba despre viaţa lor privată, ”Luceştii” au încercat să ţină cât mai în secret această sarcină, însă nu au reuşit să ne ”dribleze”.

Zoom
Răzvan şi Mircea Lucescu şi-au ţinut familiile unite

Împreună cu partenerul ei, Marilu a avut nevoie să-şi rezolve nişte probleme cu actele, aşa că dis-de-dimineaţă şi-au făcut apariţia la Direcţia Paşapoarte. În mod sigur a fost situaţie minoră, pentru că fiica lui Răzvan Lucescu a zăbovit în incintă maximum cinci minute, timp în care iubitul ei a aşteptat-o în maşină. De acolo, ce doi au plecat spre casa din zona Aviaţiei.

Naşte la o clinică particulară

Chiar dacă nimeni din familie nu a vorbit în media despre fericitul eveniment care va avea loc în scurt timp, un lucru e cert: Răzvan şi Ana vor deveni bunici la nici 48 de ani, iar Neli şi Mircea Lucescu străbunici la 70, respectiv 72 de ani.

Apropiaţii familiei ne-au spus că Marilu nu s-a decis încă dacă va naşte în ţară sau în străinătate. Dacă va hotărî să nască în ţară, tânăra va opta pentru o clinică privată. Matei, celălalt copil al lui Răzvan, s-a căsătorit anul trecut cu Ioana, fiica politicianului Tudor Barbu. Şi cei doi au de gând să-şi mărească familia, însă până acum nu au făcut nici un astfel de anunţ.

loading...
Loading...