«Marica şi Mutu au dat dovadă de lipsă de bun-simţ şi respect»

Ultima actualizare:

    Marica şi Mutu au fost  surprinşi în timp  ce intrau în clubul  bucureştean
Marica şi Mutu au fost surprinşi în timp ce intrau în clubul bucureştean

Antrenor la Al-Khor, în Qatar, fostul selecţioner Bölöni a fost extrem de dur atunci când a vorbit despre ieşirea în club a lui Mutu şi Marica imediat după înfrângerea cu Olanda.

 „În fotbalul de azi, jucătorul reprezintă o întreprindere în care e şi muncitor, dar şi patron. Iar dacă această întreprindere merge bine, atunci el îşi permite să facă orice! Referitor la ce au făcut Mutu şi Marica, dacă eram antrenorul lor, n-aş fi putut să-i pedepsesc.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu comportamentul lor. Au dat dovadă de lipsă de bun simţ, de lipsă de respect faţă de colegii lor", a declarat Ladislau Bölöni pentru "Adevărul".

Bun cunoscător al fotbalului francez, unde a antrenat ani buni, tehnicianul în vârstă de 59 de ani spune că nu se aştepta ca Mutu să meargă la Ajaccio. „M-a întristat când am auzit, fiindcă ştiu ce înseamnă Ajaccio în Franţa, ce înseamnă Corsica. Acolo, Ajaccio e ca Jiul în România. Mutu era «Briliantul» României şi i-aş fi dorit un final de carieră mai bun. Nu ştiu, de exemplu, de ce nu s-a întors să joace la Steaua, Dinamo sau CFR. Oricum, sunt sigur că şi-a dat seama că e la Jiul. Bine, nici nu ştiu dacă avea altă opţiune", a mai declarat Bölöni. Un amplu interviu cu antrenorul român puteţi citi în ediţia de astăzi a cotidianului "Adevărul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net