Marica se face grec

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica nu a fost convocat la naţională pentru “dubla” Ungaria şi GreciaFoto: Mediafax
Ciprian Marica nu a fost convocat la naţională pentru “dubla” Ungaria şi GreciaFoto: Mediafax

Grecia pare să devină un cimitir al elefanţilor pentru fotbaliştii români. După Costin Lazăr, Ovidiu Herea şi Dorin Goian, Ciprian Marica e pe cale să accepte şi el o ofertă din însorita eladă.

Ciprian Marica a fost anunţat de Aykut Kocaman, antrenoul lui Konyaspor, că nu mai intră în vederile sale pentru acest sezon, iar jucătorul s-a văzut nevoit să-şi caute echipă. Lăsat pe afară în premieră şi de selecţionerul Anghel Iordănescu, atacantul de 29 de ani trebuie să se grăbească. Din fericire, PAOK Salonic, echipă care l-a mai dorit şi în ianuarie 2014, când Marica juca pentru Getafe, a revenit cu propunerea.

Fotbalistul român pare decis să accepte, iar mutarea ar putea fi realizată chiar azi. În tranzacţie va fi implicat şi un jucător al grecilor dorit la Konya, Facundo Pereyra, astfel încât afacerea reprezintă mai mult un schimb. Dacă părţile vor bate palma, Marica ar fi al treilea jucător român la PAOK în ultimii trei ani, după Lazăr şi Raţ. Rămâne să sperăm că atacantul va avea mai mult noroc decât fundaşul, izgonit de curând fără nicio explicaţie de antrenorul Igor Tudor.

Cu PAOK, Marica ar avea şansa să joace şi în grupele Ligii Europa, unde grecii au fost repartizaţi alături de Borussia Dortmund, Krasnodar şi Qabala. Ar fi bine să joace însă oriunde, având în vedere că în ultimele cinci luni a prins pe teren doar 7 minute, în egalul, scor 1-1, cu Akhisarspor, din debutul ligii turce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net