Marica, ”ostatic” în Turcia: ”Mi-au spus că nu mă mai lasă să plec”

Ultima actualizare:

    marica
marica

Atacantul român Ciprian Marica, liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Getafe, este dorit cu insistență de Konyaspor, din Turcia.

Fotbalistul a plecat ieri la Konya pentru a discuta cu oficialii grupării despre o eventuală înţelegere cu acest club.

"Am ajuns la Konya să văd despre ce este vorba, să discutăm despre oferta lor. Mi-au spus că nu mă mai lasă să plec ... Eu acum ce mă fac ?!", a scris Marica pe un site de socializare.

Potrivit sondakika.com, Ciprian Marica a fost întâmpinat pe aeroportul din Konya de numeroşi suporteri. Fotbalistul, care purta un fular în culorile echipei Konyaspor, a primit flori din partea unui fan. El s-a fotografiat cu suporterii, aceştia arătându-se extrem de încântaţi. Marica a trecut cu dificultate prin mulţimea de fani pentru a ajunge la maşina cu care s-a deplasat la hotel.

Ciprian Marica a declarat că este bucuros că a ajuns la Konya şi că nu se aştepta să fie primit cu atât de multă căldură de fani.

Întrebat de un jurnalist dacă ar vrea să joace în cupele europene pe noul stadion al grupării Torku Konyaspor, împreună cu echipa turcă, Marica a răspuns: "Sunt aici pentru a ajunge în cupele europene. Am simţit asta şi am venit".

Sâmbătă, Selcuk Aksoy, responsabil al secţiei de fotbal a clubului Torku Konyaspor, declara că gruparea turcă s-a înţeles cu Ciprian Marica pentru un contract pe doi ani.

La Konyaspor este legitimat şi Gabriel Torje, bun prieten cu Marica.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net