Marica, Balaj şi Naşu au pus la cale strategia anti-Burleanu!

marica.jpg

marica
Marica şi Balaj au stat împreună la Gala Fotbalului Românesc
Citeste tot despre: 

La Gala Fotbalului Românesc au participat şi fostul fotbalist Ciprian Marica sau ex-arbitrul Cristi Balaj. Ei au stat la aceeaşi masă şi au discutat îndelung, lângă fiind şi Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca. În sală, primii doi s-au intersectat şi cu fostul şef la FRF, Mircea Sandu, părerea generală fiind că se naşte o coaliţie anti-Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

"Eu nu mai candidez, aşa că nu mă mai pot susţine. Nu ştiu cine va candida, nu am văzut pe cineva care să anunţe în mod cert că va fi candidat anul viitor. Acum nu se ştie nici data la care vor avea loc alegerile. În statut sunt 15 zile înainte de data de alegeri în care îţi poţi depune candidatura, deci timp e suficient. Important este ca ei să convingă ca să poată să îndrepte ceea ce s-a întâmplat rău până acum în federaţie. Ca şi persoane nu cred că printre membrii afiliaţi se mai regăsesc 50-60 la sută dintre cei care au fost acum 4 ani. Dacă sunt oameni implicaţi în fotbal vor trebui să aleagă un program pentru fotbal şi o persoană implicată în fotbal, care poate să îndrepte acest sport. Eu cred că ar fi bine pentru fotbalul românesc să apară un fost jucător cu o echipă puternică în spate. Ce înseamnă tânăr? Daţi timpul înapoi şi o să vedeţi că personajul care este acum nu avea 30 de ani. Contează modul în care poţi să administrezi, sunt multe aspecte. Vom vedea cine va candida", a declarat Sandu. Naşu, chiar dacă nu a nominalizat, s-a referit la Marica, fostul atacant având acum şi studii de management sportiv. De asemenea, Balaj era tentat să-şi anunţe candidatura, dar e posibil să intre în echipa lui Marica pentru alegerile FRF. Noul preşedinte al Federaţiei va fi ales în primăvara lui 2018.

Loading...

Citește și

  • gica popescu

    Gică Popescu, un simbol al Generaţiei de Aur, dar şi fost candidat la preşedinţia FRF, l-a criticat pe actualul conducător al federaţiei, Răzvan Burleanu. Altfel, "Baciul" consideră că niciun membru al Generaţiei de Aur nu va fi un contracandidat pentru Burleanu la alegerile FRF de la anul fiindcă niciunul nu şi-a asumat acest rol în mod oficial.

  • mutu, cristi chivu, alegeri, FRF, burleanu

    Oamenii de fotbal au făcut front comun împotriva actualei conduceri a FRF. Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, l-a sunat pe fostul său coleg de la naţională, Cristi Chivu, şi i-a propus să-şi depună candidatura. O altă variantă este şi Ionuţ Lupescu - privit ca omul potrivit în fruntea sportului rege românesc.