Marcelo riscă să rateze returul cu Chelsea din cauza îndatoririlor electorale!

Ultima actualizare:

    Marcelo a avut o evoluție bună în prima manșă cu ChelseaFoto: EPA-EFE
Marcelo a avut o evoluție bună în prima manșă cu ChelseaFoto: EPA-EFE

Component al echipei Real Madrid, Marcelo (32 de ani) ar putea rata returul semifinalei Ligii Campionilor cu Chelsea, de săptămâna viitoare. Și nu fiindcă ar fi accidentat sau infectat cu COVID-19, ci pentru că a fost solicitat să monitorizeze o secţie de votare în timpul alegerilor locale.

Potrivit legii, cetățenii spaniolii aflaţi în registrul electoral pot fi chemaţi să lucreze la secţiile de votare şi sunt plătiţi 65 de euro, fiind nevoie de circumstanţe speciale pentru a fi scutiţi. Născut în Brazilia, Marcelo a primit cetăţenia spaniolă în 2011. Și cu excepţia cazului în care va fi scutit de îndatoririle din ziua alegerilor, lui nu i se va permite să însoţească echipa cu o zi înainte de joc. Clubul spaniol a precizat că "analizează situaţia" pentru a vedea dacă "vreun regulament îl va permite jucătorului să plece cu echipa”. De asemenea, cotidianul spaniol „El Mundo” a scris că Real Madrid a făcut apel la Comisia Electorală, însă cererea a fost respinsă.Alegerile pentru Adunarea din Madrid se vor desfășura marţi, 4 mai. Real Madrid, care a terminat la egalitate (1-1), acasă, în prima manşă, va disputa returul pe Stadionul „Stamford Bridge” în 5 mai. Marcelo a început în jocul de marţi ca titular şi a fost implicat în golul egalizator marcat de Benzema.

Liga CampionilorSemifinale

Marți, 27 aprilieReal Madrid - Chelsea Londra 1-1Returul se va juca în 5 maiMiercuri, 28 aprilieParis Saint-Germain - Manchester City 1-2Returul e programat în 4 maiFinala este programată în 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic „Ataturk”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net