Marcelo riscă să rateze returul cu Chelsea din cauza îndatoririlor electorale!

marcelo-epa-efe-h_56856763.jpg

Marcelo a avut o evoluție bună în prima manșă cu Chelsea
Marcelo a avut o evoluție bună în prima manșă cu Chelsea
Foto: EPA-EFE

Component al echipei Real Madrid, Marcelo (32 de ani) ar putea rata returul semifinalei Ligii Campionilor cu Chelsea, de săptămâna viitoare. Și nu fiindcă ar fi accidentat sau infectat cu COVID-19, ci pentru că a fost solicitat să monitorizeze o secţie de votare în timpul alegerilor locale.

Potrivit legii, cetățenii spaniolii aflaţi în registrul electoral pot fi chemaţi să lucreze la secţiile de votare şi sunt plătiţi 65 de euro, fiind nevoie de circumstanţe speciale pentru a fi scutiţi. Născut în Brazilia, Marcelo a primit cetăţenia spaniolă în 2011. Și cu excepţia cazului în care va fi scutit de îndatoririle din ziua alegerilor, lui nu i se va permite să însoţească echipa cu o zi înainte de joc. 
Clubul spaniol a precizat că "analizează situaţia" pentru a vedea dacă "vreun regulament îl va permite jucătorului să plece cu echipa”. De asemenea, cotidianul spaniol „El Mundo” a scris că Real Madrid a făcut apel la Comisia Electorală, însă cererea a fost respinsă.
Alegerile pentru Adunarea din Madrid se vor desfășura marţi, 4 mai. Real Madrid, care a terminat la egalitate (1-1), acasă, în prima manşă, va disputa returul pe Stadionul „Stamford Bridge” în 5 mai. Marcelo a început în jocul de marţi ca titular şi a fost implicat în golul egalizator marcat de Benzema.

Liga Campionilor
Semifinale

Marți, 27 aprilie
Real Madrid - Chelsea Londra 1-1
Returul se va juca în 5 mai
Miercuri, 28 aprilie

Paris Saint-Germain - Manchester City 1-2
Returul e programat în 4 mai
Finala este programată în 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic „Ataturk”.

Loading...