Marcel Răducanu, la un pas de exploziile de la Dortmund: "În ce lume trăim? Suntem în stare de şoc"

Ultima actualizare:

    Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Marcel Răducanu, fost jucător al Stelei şi al Borussiei, locuieşte în Dortmund şi a povestit momentele de panică petrecute după ce o serie de bombe au explodat înaintea meciului cu Monaco, iar un jucător chiar a fost rănit.

"Sunt la un kilometru și jumătate de stadion. Suntem în stare de șoc. Stau și mă întreb în ce lume trăim. Nu am mai auzit până acum de așa ceva. Toți din stadion sunt șocați. Este bine că s-a amânat meciul, nu cred că mai puteau evolua jucătorii acum. Nici mâine nu știu dacă se va putea juca.

Încerc să realizez ce s-a întâmplat, dar nu pot să îmi dau seama. Este foarte greu pentru toată lumea. Nu se poate așa ceva, nu înțeleg de ce se întâmplă asta. Încă nu au fost imagini cu autocarul. Am ajuns rău de tot, dacă se întâmplă așa ceva. Înseamnă că trebuie să ne așteptăm la orice de acum încolo. Și cei de la Monaco au scandat: 'Dortmund, Dortmund!', când au aflat ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi fost 3 bombe acolo. Toată lumea este în alarmă aici. Nu ne așteptam să se întâmple și aici ce s-a întâmplat în Franța sau în altă parte, nu mai știu ce să zic.

Oamenilor o să le fie frică să mai vină mâine la meci, dar ce să facem, să nu mai ieșim din casă. Nu știu cum se vor putea prezenta jucătorii ambelor echipe mâine. Sunt curios cum o să se joace. Cred că și jucătorii de la Monaco sunt afectați. Dar trebuie să jucăm, nu avem ce să facem. Nimeni nu se mai gândește la fotbal acum. Avem jucători foarte tineri în echipă. S-a întâmplat ceva groaznic", a spus Marcel Răducanu la Digi Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net