Mangia spune că golul marcat de Craiova poate fi unul providențial

Ultima actualizare:

    Mangia spune că e mai bine să pierzi cu 1-3 decât cu 0-2Foto: EPA
Mangia spune că e mai bine să pierzi cu 1-3 decât cu 0-2Foto: EPA

În ciuda eșecului (1-3) suferit la Leipzig, antrenorul principal al echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat că el crede în soartă şi poate nu întâmplător craiovenii au marcat un gol pe final.

Italianul a declarat la conferința de presă de după meci: “Ştiam de la bun început că ne aşteaptă o partidă dificilă, am încercat să fim concentraţi şi să fim puţin mai agresivi. Am reuşit acest lucru, mai puţin în anumite momente, dar consider că noi am încercat să fim mai rapizi, dar de multe ori am greşit ultima pasă. Cred în soartă şi poate nu a fost întâmplător că am înscris acel gol în ultimul minut. Vom vedea ce va fi în retur. Şansele noastre nu sunt cele mai bune în acest moment. Pe de altă parte, în astfel de partide este mai bine să pierzi cu 3-1 decât cu 2-0. Pentru a întoarce rezultatul trebuie să facem o partidă perfectă”. Mangia a subliniat, totodată, că fotbalul din România este inferior celui german, astfel că dacă se aştepta cineva ca Universitatea Craiova să domine la Leipzig, era o aşteptare prea mare. “Ca să câştigi într-o astfel de partidă trebuie să joci perfect. Noi am primit două goluri pe faze fixe”, a adăugat Mangia.

Meciul retur se va disputa joia viitoare, de la ora 19.30, la Craiova. Pentru a se calificat CSU e obligată să câștige fie cu 2-0, fie la cel puțin două goluri diferență (la 3-1 s-ar disputa prelungiri).  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net