Manchester United a pus capăt seriei de meciuri fără înfrângere pentru City

martial-epa-efe-h_56747633.jpg

Anthony Martial a făcut un joc remarcabil contra lui City
Anthony Martial a făcut un joc remarcabil contra lui City
Foto: EPA-EFE

Lider autoritar în Premier League, Manchester City a pierdut (0-2), pe teren propriu, derby-ul cu Manchester United, în etapa cu numărul 27. Astfel pentru „Cetățeni” a luat sfârșit seria de 21 de victorii la rând, în toate competițiile.

Golurile confruntării au fost marcate de Bruno Fernandes (min. 2 - penalty) şi Luke Shaw (min.  50). În urma acestui rezultat, Manchester City rămâne lider în clasament, cu 65 de puncte, iar Manchester United ocupă locul doi, cu 54 de puncte.
Manager al oaspeților, Ole Gunnar Solskjaer a spus după meci că, în opinia sa, Anthony Martial este cel care a făcut diferența. Și nu doar pentru că francezul a provocat lovitura de la 11 metri din startul partide. ”A fost Anthony pe care îl știm. Pozitiv, prezent în dueluri. Cu două ore înainte de încălzire, nu știam dacă va juca.  Acum l-am redescoperit. E cu adevărat puternic cu balonul”, a declarat Solskjaer, care l-a felicitat totodată și pe Luke Shaw. ”Al doilea gol a fost magnific. Luke a dovedit de ce este capabil. Și în cazul său am avut dubii că poate juca. A trebuit să fie testat înainte de meci”. 
Cu mult fair-play, Pep Guardiola a felicitat pe United: „A fost un meci fantastic. United a început prin a face un presing incredibil, sus, și a reușit să marcheze repede. A jucat bine. Din păcate, noi n-am știut să atacăm. Trebuie să-i felicităm pe cei de la United. (...) Rămân 30 de puncte în joc și noi trebuie să reîncepem să câștigăm”, a declarat managerul pentru Sky Sports.
Ultimul eșec al lui Manchester City data din 27 septembrie, când a pierdut (2-5), tot acasă, cu Leicester. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1