Manchester United a câștigat cu 3-2 în fața Atalantei, revenind de la 0-2. Ce a spus Solskjaer la pauză

solskjaer-ole-gunnar-epa-efe-h_57244238.jpg

Ole Gunnar Solskjaer se salută cu Gian Piero Gasperini
Ole Gunnar Solskjaer se salută cu Gian Piero Gasperini
Foto: EPA-EFE

Manchester United a reușit o nouă revenire spectaculoasă după aceea din partida cu Villarreal, din etapa precedentă. În primul mitan, Atalanta a dominat confruntarea, detașându-se prin golurile reușite de Pasalic (min. 15) și Demiral (min. 29). După pauză, englezii au avut un prim sfert de oră în care și-au înghesuit adversarii în jumătatea lor de teren. În acest răstimp, Rashford a redus diferența în minutul 53. Apoi, în ultimul sfert de oră, United a izbutit să întoarcă rezultatul prin golurile lui Maguire (min. 75) și Ronaldo (min. 81). 
Revenirea de după pauză a fost explicată de antrenorul Solskjaer. Mesajul său a sunat cam așa: „Marcaţi următorul gol şi vom câştiga jocul. Atâta timp cât nu mai primim un alt gol, am fost destul de sigur că vom câştiga. Ne-am creat ocazii şi ne lipsea doar concretizarea lor", a spus tehnicianul, care a făcut o analiză a partidei: "Consider că am jucat bine în prima repriză, dar din două ocazii împotriva noastră am primit două goluri. Asta nu trebuie să se mai întâmple. Jucătorii nu au încetat niciodată să creadă în victorie. Au încercat mereu totul”. 
Ole Gunnar Solskjaer s-a referit din nou și la Cristiano Ronaldo: ”Este foarte bun în faţa porţii şi, dacă cineva vrea să-l critice pentru efortul său sau pentru atitudinea lui, să urmărească acest meci, cum a alergat peste tot”.
De partea cealaltă, antrenorul Atalantei, Gian Piero Gasperini, spune că echipa lui a cedat fizic în repriza a doua: "Am jucat foarte bine în prima repriză, nu însă şi în a doua. Am avut probleme la mingile înalte. Jucătorii au evoluat la un nivel foarte înalt, dar nu este uşor să joci aici, împotriva lui Manchester United. Au trimis pe teren numeroşi atacanţi. Am făcut tot posibilul să rezistăm, dar când sunt atât de mulţi atacanţi, e inevitabil ca ei să creeze ocazii şi aşa s-a întâmplat. Ne-am înclinat, fără îndoială, din punct de vedere atletic. Eram supuşi unei presiuni foarte mari. Dacă am fi concretizat ocazia noastră de a face 3-1, asta ar fi schimbat lucrurile", a declarat Gasperini.
În celălalt meci din grupă, Villarreal s-a impus cu 4-1 la Berna. Golurile confruntării au fost înscrise de Elia (min. 77), respectiv Pino (min. 6), Moreno (min. 16, 88) și Chukwueze (min. 90+2). În urma acestor rezultate din etapa cu numărul 4, Manchester United ocupă locul 1 în clasamentul Grupei F a Ligii Campionilor. Gruparea engleză are 6 puncte din 9 posibile, fiind urmată de Atalanta Bergamo (4p), Villarreal (4p) și Young Boys Berna (3p). 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5