Mama lui Ekeng: «De ce l-a chemat Dumnezeu atât de tânăr?»

Ultima actualizare:

    Mama lui Ekeng captură video
Mama lui Ekeng captură video

Fotbalul românesc este în doliu de vineri noaptea, atunci când jucătorul lui Dinamo, Patrick Ekeng, a murit pe teren, în urma unor probleme cardiace. Avea 26 de ani şi a lăsat în urmă o soţie însărcinată în două luni şi o fetiţă de doi ani. Fraţii şi mama africanul îl plâng din Camerun şi nu înţeleg de ce destinul a fost atât de crunt cu Patrick.

”Dumnezeu l-a chemat, dar de ce aşa de tânăr?” Sunt cuvintele lui Céline Ekeng, mama fostului fotbalist dinamovist decedat vineri noaptea pe gazon, în timpul meciului cu Viitorul, la doar şapte minute de când intrase în joc. Femeia, îngrozită de durere, a vorbit cu jurnaliştii de la ”Le monde” despre tragedia care le-a lovit familia. “Întotdeauna mi-am dorit ca Patrick să meargă la şcoală. Dar a preferat fotbalul. Era pasiunea lui, modul lui de a fi”, a povestit Céline Ekeng, în timp ce le arăta ziariştilor casa pe care fiul ei o ridica în cartierul Essos, în plin centrul Capitalei Yaounde. În curte, unde de obicei Patrick se relaxa în vacanţă, acum era tristeţe mare, iar prietenii lui cei mai buni s-au adunat să-şi plângă ”fratele”.

„Mi-a spus că se simte obosit şi că nu vrea să joace”, a mărturisit Yannick, amicul din copilărie al fostului dinamovist. ” Patrick Ekeng era prietenul meu, camaradul meu, fratele meu. Ni se spunea că suntem gemeni. Am vorbit vineri pe WhatsApp. Am discutat despre meciul pe care îl avea seara. Nu ştiam că avea să moară”, a spus, printre lacrimi, un alt apropiat al lui Patrick.

Nevasta vine în România

Soţia lui Ekeng era aşteptată marți seară să soseasă în România, direct din Franţa. Femeia ar fi vrut să vină de duminică, însă a avut probleme cu viza şi a trebuit să-şi amâne călătoria.  Ea are o fetiţă de doi ani şi este însărcinată în două luni cu al doilea copil. ”Patrick ar fi vrut să fie băiat, să-l facă fotbalist”, a povestit cel mai bun prieten al jucătorului camerunez.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net