Măldărășanu, înlocuit cu Mulțescu la Astra. Urmează Conceicao, la CFR?

Ultima actualizare:

    Măldărășanu i-a lăsat locul lui Mulțescu pe banca Astrei Foto: Sport Pictures
Măldărășanu i-a lăsat locul lui Mulțescu pe banca Astrei Foto: Sport Pictures

Cu toate că au trecut doar 6 etape din Liga 1, mai multe echipe și-au schimbat deja antrenorii. Paradoxal, deși este neînvinsă în această ediție de campionat Astra l-a înlocuit pe Măldărășanu cu Mulțescu. În timp ce campioana CFR Cluj ar putea schimba pentru a doua oară tehnicianul.

Rămas fără reprezentare în cupele europene, încă din faza preliminară, fotbalul românesc pare a fi un sat fără câini. Iar o dovadă în acest sens este că a început să fie demiși antrenorii. Duminică, pe site-ul oficial, Astra Giurgiu a anunțat numele noului  tehnician: “Antrenorul Gheorghe Mulţescu va ocupa funcţia de antrenor principal al echipei noastre, conducerea echipei validând numirea sa astăzi. Mulţescu – 66 de ani, revine pe banca echipei noastre, unde a activat şi în play-off-ul sezonului trecut. Clubul Astra îi mulţumeşte pe această cale pentru munca depusă antrenorului Marius Măldărăşanu, căruia i s-a oferit postul de secund, propunere refuzată de acesta”.

După 6 runde, Astra ocupă locul 4 în clasament, având 11 puncte. Ea este la 3 puncte de liderul FCSB.

O altă formație la care ar putea să cadă, curând, capul antrenorului este CFR Cluj. Mai cu seamă că deținătorii titlului de campioni ai României au suferit un nou eșec pe teren propriu (1-2 cu Viitorul) după cel din Europa League, cu luxemburghezii (2-3). Cu toate că se tot vorbește despre schimbarea sa, Antonio Conceicao a declarat, după meciul cu FC Viitorul, că el este în continuare antrenorul formaţiei clujene: “Nu mi-a spus nimeni din conducere nimic. Sunt antrenorul CFR-ului în continuare. Ştiu că s-a vorbit de înlocuirea mea, dar eu mă concentrez pe ceea ce urmează. Mă voi prezenta şi la următoarea şedinţă de antrenament a echipei”, a spus Toni Conceicao, la Telekom Sport.

Primul antrenor schimbat în această ediție de campionat a fost Edi Iordănescu. Acesta a fost înlocuit cu Conceicao, la CFR, după numai 3 meciuri disputate, unul fiind câștigat în Supercupa României. Un alt antrenor schimbat a fost Oprița (Voluntari)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net