Mai rău de atât nu se putea! Umilinţa maximă trăită de Messi

Ultima actualizare:

    Leo Messi a văzut din tribune amicalul Spania - Argentina 6-1
Leo Messi a văzut din tribune amicalul Spania - Argentina 6-1

Cu starul Barcelonei în tribune, naţionala Argentinei a pierdut lamentabil (1-6) amicalul cu Spania.

Naţionala lui Leo Messi e în colaps, cu mai puţin de trei luni înainte de Campionatul Mondial din Rusia. Amicalul de lux cu Spania trebuia să fie o repetiţie generală pentru „pume”, chiar şi în condiţiile în care vedeta Messi n-a putut juca, din cauza unei uşoare accidentări.

Sud-americanul a privit însă din tribune întâlnirea de la Madrid ce avea să se transforme în cea mai mare umilinţă trăită vreodată de naţionala Argentinei. De-a lungul timpului, sud-americanii mai pierduseră în două rânduri cu 1-6, o dată în 1958 (contra Cehoslovaciei) şi încă o dată în 2009, contra Boliviei, dar într-un meci disputat în condiţii speciale, fără oxigen, la 4.000 de metri înălţime.

Acum, pe noua arenă a clubului Atletico Madrid, „Wanda Metropolitano”, Argentina a fost executată fără drept de apel de o echipă a Spaniei în care a strălucit mijlocaşul Isco, autor al unei „triple”. Când tabela a arătat 6-1 pentru iberici, cu un sfert de oră înainte de final, Messi n-a mai rezistat umilinţei la care erau supuşi conaţionalii săi din teren şi a plecat din tribune. „Leo e un jucător unic şi naţionala Argentinei e mult mai slabă fără el”, a declarat fundaşul spaniol Sergio Ramos.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net