Mai mult sânge decât fotbal în CFR - Botoșani, scor 1-1

giedrius arlauskis george tucudean.jpg

Giedrius-Arlauskis-George-Ţucudean-CFR Cluj-Liga I 2008
Ardelenii și moldovenii au remizat în primul meci al sezonului, scor 1-1, iar spectacolul a lăsat mult de dorit
Click!

Campioana României nu s-a transformat prea mult de pe vremea lui Dan Petrescu. Joacă la fel de urât, de dur și cu mult accent pe forță și faze fixe, doar că vineri ascestea n-au mai adus victoria.

Duelul prostesc dintre Țucudean și Miron, din care primul a ieșit cu arcada spartă și cu fața inundată în sânge, a fost elocvent pentru ce s-a întâmplat în debutul stagiunii 2018-2019 al Ligii 1. Multă încrâncenare, creiere neoxigenate, ritm scăzut și calitate de asemenea. CFR putea să ia totuși cele trei puncte, dar golul lui Vinicius a fost anulat de cel al lui Fulop după un moment de amorțeală al apărării gazdelor și meciul a murit egal. Rezultatul o fi bun pentru moldoveni, dar campioana în exercițiu, care vrea să-și păstreze trofeul și care e în fața unei duble grele în preliminariile Ligii Campionilor, cu Malmo, din Suedia, are multe semne de întrebare de pus. Iar Edi Iordănescu, omul care ar trebuie să răspundă la ele, are deocamdată doar scuze și promisiuni. "Am preluat un grup şi am avut o perioadă scurtă la dispoziţie. Nu puteam face multe schimbări bruşte. Încercăm să fim preocupaţi de construcţie, să atacăm. Dar sunt anumite deprinderi, automatisme, care trebuie schimbate în timp. Nu poţi să modifici de pe o zi pe alta. Eu cred că avem şi forţa şi calitatea să tragem la primele locuri şi, de ce nu, să câştigăm iar titlul", a spus antrenorul din Gruia.

Loading...

Citește și

  • FCSB-Liga Europa-Viitorul

    Termenul de „vicecampioană” ar putea fi introdus de Gigi Becali în denumirea echipei sale, cu care şi aşa a avut destule probleme până acum. Şi nu e o glumă, pentru că în ultimele trei sezoane FCSB nu a reuşit să ia titlul, iar în ultimele două a încheiat pe locul 2, în spatele Viitorului şi CFR-ului. Şi dacă tot s-au obişnuit cu acest statut, de ce să nu-l continue, mai ales că ardelenii sunt acum favoriţi?

  • Sibiul nu a mai avut reprezentantă în Liga 1 din sezonul 2012-2013, dar nou proiect al Primăriei a rezolvat problema. După o participare entuziasmantă în ediţia precedentă a Cupei României, Hermannstadt vrea acum să facă faţă şi în primul eşalon.