Mai întâi planul, apoi vânzarea Rapidului

Ultima actualizare:

    Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Toţi rapidiştii speră ca Viorel Moldovan şi grupul oamenilor de afaceri din spatele lui să preia imediat clubul de la Adrian Zamfir. Deşi a fost anunţat ca iminent, acest lucru e imposibil de realizat.

Antrenorul Rapidului a condiţionat preluarea clubului de realizarea unui audit financiar. Acesta devine însă inutil dacă planul de reorganizare va fi aprobat mâine de Tribunalul Bucureşti, pentru că documentele eliberate vor servi singure ca cel mai bun audit posibil.

Astfel, oamenii care vor să investească în Giuleşti au amânat ideea preluării efective până după decizia finală cu privire la plan. Aceştia vor însă să semneze un contract de asociere care să ofere cadrul legal pentru introducerea în club a unor sume de bani absolut necesare pentru a nu fi probleme cu planul şi cu licenţierea pentru Liga I. Despre aceste acte se vorbeşte acum, vânzarea propriu-zisă urmând să mai dureze câteva săptămâni.

Daniel Niculae a revenit la Rapid după 8 ani

simeon stalpnicul png

"Viorel Moldovan este un tip calculat, care îşi ia toate măsurile de siguranţă pentru a prelua clubul. Aşteaptă să se finalizeze auditul pentru licenţă, pentru a lua o decizie. Lucrurile merg într-un sens foarte bun, sunt convins că se va realiza tranzacţia", a declarat Adrian Zamfir, actualul patron. "Probabil că se va face un precontract, pentru ca până vineri să putem achita nişte bani jucătorilor, în vederea licenţierii", a confirmat şi preşedintele Nicolae Manea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net