«Magicianul» Dan Petrescu, altă minune

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu a devenit spaima granzilor din campionatul Rusiei. După ce anul trecut a făcut furori la cârma lui Kuban Krasnodar, „Bursucul” defilează acum cu Dinamo Moscova. În afară de miliardarii de la Anji, toate marile forţe fotbalistice ale Rusiei s-au înclinat în această toamnă în faţa lui „Super-Dan”.

Rând pe rând, Dinamo le-a bătut pe rivalele Lokomotiv, ŢSKA, Zenit, Spartak şi Rubin Kazan, urcând în doar câteva luni de pe ultimul loc până în preajma poziţiilor de cupe europene.

"Transformare magică, asta s-a întâmplat la Dinamo Moscova. Această maşinărie numită Dinamo este asamblată, a început să meargă din ce în ce mai bine. Şi totul i se datorează lui Dan Petrescu", a notat cotidianul rus Sport-Express, elogiindu-l pe tehnicianul român.

"Secretul succesului? Organizare, angajament şi spirit de echipă. Dedicăm victoria suporterilor noştri pentru că e greu să jucăm fără ei", a declarat Petrescu după ce a zdrobit-o pe Rubin Kazan la scor de neprezentare, 3-0. Până la vacanţa de iarnă, Dinamo mai are de trecut un singur hop, duminica viitoare, în deplasare, cu Terek Groznîi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net