Luxemburghezii ne iau la mişto!Vor să îşi ia revanşa!

Ultima actualizare:

"Tricolorii par complet schimbaţi şi îl fac pe selecţionerul Luc Holtz să aibă dubii. Echipa Luxemburgului va încerca cel puţin să-şi ia revanşa pentru înfrângerea cu 3-1 din România. Victor Piţurcă a preluat postul de la Răzvan Lucescu iar lotul de acum este format în majoritate din jucători care evoluează în Liga I. Starurile echipei de azi sunt Săpunaru şi Marica, dar şi Ștefan Radu, care este accidentat", a notat sursa citată.

Selecţionerul Luxemburgului, Luc Holtz, a declarat că absenţa lui Adrian Mutu poate fi un atu pentru echipa sa. "Mutu are experienţa şi valoarea de a decide un meci. Lipsa lui poate fi un avantaj pentru noi, dar România are şi alţi jucători valoroşi. Ştim că adversarul ne este superior, dar obiectivul nostru rămâne victoria", a spus Holtz.

Preşedintele Federaţiei Luxemburgheze, Paul Philipp, a afirmat că un punct după şapte meciuri în grupă este puţin pentru echipa sa. "Este totuşi un punct, în alte campanii n-am reuşit nici măcar atât. E clar că vrem şi mai mult. Din punct de vedere tactic, suntem în progres de câţiva ani. Acum vrem să arătăm că ştim să şi jucăm fotbal, dar acesta este un obiectiv pe termen mai lung. România luptă pentru calificare şi nu cred că prin absenţa câtorva jucători România este mai slabă. Tinerii care vin din urmă sunt talentaţi şi sunt flămânzi, cum se spune. E periculos", a spus Philipp.

Publicaţia Le Quotidien scrie că România a pierdut din forţă prin lipsa jucătorilor Mutu, Tamaş sau Ştefan Radu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net