«Lupii» lui Rednic pun presiune pe Steaua

Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Steaua joacă astăzi la Craiova şi cu ochii pe clasament. Aceasta pentru că avantajul de 10 puncte de la începutul returului s-a evaporat din senin.

 Eşecul roş-albaştrilor cu Rapid, completat de două victorii ale Petrolului, au făcut ca Steaua lui Costel Gâlcă să tremure acum pentru poziţia de lider, având numai patru puncte în faţa „lupilor”. Un nou eşec al echipei din Ghencea ar redeschide astfel lupta pentru titlul de campioană, care părea adjudecat deja de Steaua. 

Petrolul lui Mircea Rednic e la al doilea succes consecutiv cu 1-0, de această dată în deplasare, la Botoşani, contra unui adversar „greu” în Liga I. La fel ca în etapa precedentă, cel care a marcat golul de trei puncte al ploieştenilor a fost portughezul Felipe Teixeira. Echipa lui Mircea Rednic a fost ocrotită însă şi de şansă în ultimul minut, atunci când botoşănenii au ratat un penalty.

„Norocul a fost de partea celor mai buni. Le-am zis jucătorilor mei să uite evoluţia din prima repriză, când am pierdut multe mingi la mijlocul terenului”, a comentat Rednic. 

Joi e Petrolul – Steaua


    Mircea Rednic
Mircea Rednic

Cu sacii în căruţă în primele două etape din retur, Petrolul lui Rednic se pregăteşte acum pentru prima din cele trei confruntări cu Steaua din această primăvară. Joi, 4 martie, cele două rivale se vor întâlni în manşa tur din semifinalele Cupei României, meci programat la Ploieşti (returul e pe 2 aprilie). „Încă nu sunt mulţumit de joc. Cu Steaua n-o să fie de-ajuns dacă jucăm aşa”, a concluzionat Mircea Rednic.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net