«Lupii» fac spectacol la sat

Ultima actualizare:

    Petrolul a debutat în Liga a IV-a la Păuleşti, iar fanii  s-au comportat ca la derby-urile cu Steaua sau DinamoFoto: sportpictures.eu
Petrolul a debutat în Liga a IV-a la Păuleşti, iar fanii s-au comportat ca la derby-urile cu Steaua sau DinamoFoto: sportpictures.eu

Prahovenii au trecut în scurt timp de la extaz la agonie, prostul management ducând clubul din Liga Europa în competiţia judeţeană. Duminica trecută a fost debutul în ceea ce se vrea un restart spre culmi, dar doar fanii au fost la înălţime.

Câştigătoarea Cupei României în 2013 a jucat primul meci în Liga a IV-a, la Păuleşti, o comună cu 5.000 de locuitori situată la 10 kilometri distanţă de Ploieşti. Jenant pentru galben-albaştri, dar măcar simplu de făcut deplasarea pentru fani. “Lupii galbeni” au demonstrat că rămân printre cei mai fideli suporteri din ţară şi au mers în număr de peste 1000 pentru a-şi susţine favoriţii şi la acest nivel. Şi a ieşit spectacol! Aceştia au luat câmpul din spatele unei porţi pe postul de peluză, au aprins torţe, fumigene, petarde şi au cântat de au speriat vacile care păşteau în apropierea stadionului. Pe teren a ieşit 1-1, puştii noului Petrolul fiind egalaţi în minutul 89. Acum urmează un meci pe teren propriu, care se speră a fi pe “Ilie Oană”, cu AS Tufeni Băicoi, iar apoi o deplasare grea la Blejoi. „Avem un proiect prin care noi să le punem la dispoziţie stadionul în schimbul unui procent din vânzarea biletelor. Vom face tot ce ţine de noi pentru a sprijini echipa oraşului, dar decizia stă în Consiliului Local”, susţine directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Pe 2 septembrie începe şi Rapid, în Liga a V-a

Un show asemănător suntem pe cale să vedem la un eşalon chiar mai jos decât al Petrolului, peste nici două săptămâni, când încep şi întrecerile pe Bucureşti, la Liga a V-a. Aici va reintra în scenă AFC Rapid. Vişiniii au primit acordul să joace pe “Giuleşti” şi fanii abia aşteaptă duelurile cu Pantelimon, AS Olimpic sau AFC Tracţiunea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net