Lupi cu Steaua, javre la Mediaş. Pe Dinamo a "ars-o" Gazul rău de tot: 4-0

Ultima actualizare:

    Dinamo a crezut că dacă a bătut-o pe Steaua ca câştiga automat şi la Mediaş, iar la fotbal nu merge aşa. A luat 4-0 şi e iar la limita dintre play-off şi play-outFoto Click!
Dinamo a crezut că dacă a bătut-o pe Steaua ca câştiga automat şi la Mediaş, iar la fotbal nu merge aşa. A luat 4-0 şi e iar la limita dintre play-off şi play-outFoto Click!

Victoria din "Derby de România" le-a dat aripi dinamoviştilor, care se vedeau deja în play-off, cu şanse la titlu după înjumătăţirea punctelor. A venit însă meciul de la Mediaş, care i-a pus cu botul pe labe.

Gaz Metan nu le-a dat nici o şansă lui Rotariu şi compania, ardelenii lui Cristi Pustai câştigând cu un incredibil 4-0. Golgheterul campionatului, albanezul Llullaku, a înscris o dublă din penalty-uri, iar Mircea Axente una din acţiune. La final, Ioan Andone, antrenorul oasopeţilor, a recunoscut că ceva nu e în regulă în haită, dar că nu ar fi pierdut de o asemenea manieră dacă nu ar fi fost prost terenul şi nu ar fi arbitrat Alexandru Tudor.

"În prima repriză am avut ocazii de a închide meciul. Le-am spus să trecem peste euforia din meciul cu Steaua. Mai avem două etape în campionat să facem maximum de puncte. Au profitat de greşelile noastre. La Dinamo putem avea parte de o încălzire a gazonului la fel de slabă. Am controlat meciul până când a venit golul doi al lor. Nedelcearu nu a strâns la Eric. Cu starea terenului şi cu Tudor arbitru nu poţi câştiga. Bine, nu el ne-a făcut să pierdem. Ne-au lipsit mulţi jucători şi aveam nevoie de ei. Eu v-am zis după meciul cu Steaua că va rămâne presiune. Puteam risca să fac 4-3-3, alte riscuri nu puteam să îmi asum. Am controlat jocul cât am putut", a spus "Fălcosul", supărat.

Llullaku crede însă tot meritul e al echipei sale şi vrea să continue să viseze. "A fost un meci foarte bun pentru noi, meritam aceste puncte. Mă bucur foarte mult pentru acest grup, am demonstrat că merităm să fim acolo sus, unde suntem. Lor le-a fost foarte greu să îşi revină după partida cu Steaua. S-a văzut că noi am fost fizic mult mai buni. Sună la impresarul meu telefonul, eu nu îmi încarc capul cu aşa ceva. Să vedem la finalul anului, după pauza competiţională. Nu vreau să vorbesc acum de un transfer la Steaua sau Dinamo", a spus atacantul cu 16 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net