Lupescu: "Rădoi a trişat şi pentru asta a fost suspendat"

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Şeful Comisiei Tehnice de la UEFA Ionuţ Lupescu a explicat motivul pentru care Mirel Rădoi nu mai are dreptul de a conduce meciurile Stelei. El nu a ezitat să-l taxeze pe directorul sportiv al celor din Ghencea, războiul dintre ei fiind unul vechi.

"Rădoi a trişat în competiţii şi pentru asta a şi fost suspendat. La începutul sezonului fiecare club trebuie să depună o listă a jucătorilor şi a staff-ului tehnic. El apărea acolo ca director. Nu ştiu ce director, director sportiv, de marketing, de stadion? El se comporta ca un antrenor şi de asta a fost suspendat", a spus Lupescu la Digisport.

Rădoi s-a retras de la naţională din cauza lui Lupescu

Ionuţ Lupescu l-a criticat pe Rădoi în 2010, atunci când acesta a avut o prestaţie slabă contra Franţei. "Nu mai sunt 15 jucători de valoare apropiată, aşa cum era pe vremea noastră. Rădoi şi Cociş au scăzut după ce au plecat la arabi. Pot să vă spun că nivelul campionatului e slab, am jucat acolo, a spus atunci "Kaiserul".

Rădoi s-a supărat şi nu a mai venit la naţională, dezvăluind: "Nu m-am retras din cauza lui Răzvan Lucescu, ci a lui Lupescu! A spus că sunt în scădere? În scădere de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după câteva luni! Poate e el selecţioner, şi eu nu ştiu". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net