UPDATE: Gino Iorgulescu, victorie zdrobitoare la alegerile de la LPF. Şi-a spulberat adversarul (oficial)

gino iorgulescu

gino iorgulescu
Gino Iorgulescu e preşedintele LPF
foto: Click

Fotbalul românesc şi-a aflat numele celui care va conduce în următorii 5 ani Liga Profesionistă de Fotbal. Gino Iorgulescu a câştigat un nou mandat, zdrobindu-şi, practic, adversarul, pe Sorin Drăgoi, scor 13-1!

Gino Iorgulescu va conduce destinele Ligii Profesioniste de Fotbal până în 2022. Mandatul lui este de cinci ani şi nu de patru, ca până acum, după ce Statutul LPF a fost modificat în acest sens. O persoană nu poate avea mai mult de două mandate la conducerea ligii, astfel că pentru Iorgulescu acesta este ultimul mandat.

UPDATE, ora 12.25: Gino Iorgulescu a fost anunţat, în mod oficial, noul preşedinte al LPF. Scorul votului a fost de 13-1 în favoarea celui care era deja în această funcţie.

UPDATE, ora 12.17: Sursele Click! spun că votul s-a terminat şi că scorul este clar în favoarea actualului şef al LPF, Gino Iorgulescu. Acesta şi-a umilit practic adversarul, câştigând, spun sursele noastre, cu 13-1!

UPDATE, ora 12.00: Cristian Bivolaru, reprezenantul clubului Viitorul Constanţa, a sosit la sediul LPF. Întrebat cu cine va vota, el a dat un răspuns concludent: "Cu cine trebuie".

cristian_bivolaru.jpg

cristian bivolaru
Cristian Bivolaru a sosit la sediul LPF
FOTO: Bogdan Savin

UPDATE, ora 11.43: Sorin Drăgoi, rivalul lui Gino Iorgulescu, s-a arătat pesimist în ceea ce priveşte şansele lui la câştigarea şefiei LPF. El a spus că a văzut declaraţiile date în Gazeta Sporturilor de Liviu Dragnea şi că a înţeles că se bate cu un candidat susţinut politic. Ca un plus faţă de ce există acum, Drăgoi a spus că va reînfiinţa campionatul de tineret speranţe.

UPDATE, ora 11.35: Au început să apară primii conducători de cluburi. Dani Coman, de la Astra, şi Cristi Bălănescu, delegatul clubului Dinamo, s-au numărat printre primii sosiţi.

”Am avut o adunare generală, în care am stabilit data alegerilor, 23 octombrie, ora 12.00. Următorul mandat va fi de cinci ani, știți că am modificat statutul, și nu mai mult de două mandate”, a spus recent Gino Iorgulescu.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu a afirmat înaintea alegerilor, pentru News.ro, că printre cele mai importante realizări ale mandatului său se numără contractul de televizare a meciurilor şi reducerea numărului de echipe din prima ligă, ceea ce a făcut competiţia mai interesantă.

De partea cealaltă, Sorin Drăgoi, e sigur că va fi votat, și va aduce schimbarea. ”Management şi o transparenţă totală. Nu e normal ca tu, liga, să nu pui la dispoziţie foarte multe lucruri, gen contracte, valoarea lor şi aşa mai departe. Eu consider că un management adecvat la Liga Profesionistă de Fotbal nu duce decât la un plus-valoare şi bani mai mulţi de atras din sponsorizări. Şi a doua direcţie ar fi transparenţa totală. Vii frumos şi spui cu cât ai semnat contractele şi cât au cluburile de câştigat”, a promis el.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1