Lung a refuzat CFR-ul şi a mers după Şumudică în Turcia

16-sport-lung-astra.jpg

Silviu Lung a fost unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, la concurenţă cu FCSB-istul Niţă
Foto Click!

Silviu Lung junior a fost unul dintre cei mai curtaţi jucători ai Astrei în această vară, de portarul naţionalei interesându-se CFR Cluj, dar şi Kaiseryspor, noua echipă a lui Marius Şumudică.

Goalkeeper-ul giurgiuvenilor a ales până la urmă străinătatea şi spune că a făcut asta pentru condiţiile de pregătire superioare. "A fost o zi grea, am reuşit să ne înţelegem, le urez baftă. E bine că au intrat nişte bani la cluburile din România. Dacă i-au luat pe Lung şi Boldrin înseamnă că ei consideră că pot să îi ajute. Şumi i-a ales şi consideră că poate avea rezultate cu ei acolo. Este un sentiment de împlinire, am câştigat tot ce se putea câştiga, am venit la începutul unui proiect. Vreau sa îi mulţumesc lui Niculae că m-a inclus în acest proiect în urmă cu şase ani, s-a dezvoltat foarte frumos, ne-am îndeplinit multe obiective, an de an am avut echipă frumoasă. Acum acest proiect s-a încheiat, urmează un nou proiect, le urez multă baftă. Sunt oameni inteligenţi, ştiu să gestioneze situaţia, e un nou început şi cred că le va fi foarte bine", a spus portarul în vârstă de 28 de ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • mircea sandu, dumitru dragomir, DNA, coruptie, dosar, inchisoare

    Mircea Sandu a condus fotbalul românesc timp de 24 de ani, dar cele mai mari probleme a început să le aibă după retragerea din activitate. Acuzaţiile pentru diferite infracţiuni curg val, „Naşu” nefiind bine achitat într-o speţă, că i se găseşte alta!

  • Sepsi, astafei, jucatori, sf gheorghe, intariri

    Covasna are pentru prima dată în istorie echipă de fotbal în primul eşalon, iar maghiarii care deţin şi conduc clubul nu vor să se facă de râs! Astfel, la Sfântu Gheorghe e zarvă mare în această perioadă, şi nu pentru obţinerea autonomiei, ci a cât mai multe semnături de fotbalişti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1