Luna „cadourilor” abia începe pentru ei. Oferte generoase pentru Tătărușanu și Stanciu

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Perioada de transferuri din ianuarie ar putea aduce mutări spectaculoase pentru doi dintre internaționalii români.

Ciprian Tătărușanu și Nicușor Stanciu sunt jucătorii de națională care vor sta cu sufletul la gură în perioada care vine, în așteptarea unor transferuri stelare, în campionatele de top ale Europei.

În mod tradițional, prima lună din an e rezervată în fotbalul occidental ferestrei de „mercato”. Pentru fotbaliștii români aflați la mare căutare e o ocazie excelentă de a testa piața și de a forța transferuri care să le schimbe în mod pozitiv carierele. Încă din prima zi din 2019, presa britanică a anunțat interesul celor de la Liverpool pentru portarul titular al naționalei României, Ciprian Tătărușanu. Ar fi un transfer de răsunet, în condițiile în care „cormoranii” sunt echipa momentului în Premier League, conducând detașat ierarhia din campionatul Angliei. Legitimat în prezent la Nantes, portarul de 33 de ani e pe final de contract cu francezii, care vor încerca să obțină de pe urma lui „Tătă” o sumă importantă de bani. Din păcate, dacă va ajunge la Liverpool, Tătărușanu nu va fi titular, ci va fi nevoit să accepte rolul de rezervă al brazilianului Alisson, nimeni altul decât al doilea cel mai scump portar din istoria fotbalului (cumpărat vara trecută de la Roma în schimbul a peste 60 de milioane de euro). Cu siguranță că Tătărușanu ar accepta această provocare, care n-ar fi însă pe placul selecționerului Cosmin Contra. Fără meciuri în picioare, Tătărușanu va fi în pericol să piardă contactul cu naționala în preliminariile Euro 2020.

Un alt stranier cu bagajele la ușă este Nicușor Stanciu, mijlocașul de 25 de ani de la Sparta Praga fiind monitorizat atent de grupări din Bundesliga, campionat în care îl avem deocamdată doar pe Alex Maxim (Mainz). La Praga, din cauza unei revolte provocate în vestiar, Stanciu a intrat în conflict cu antrenorul Zdenek Scasny, iar o schimbare de aer ar fi ideală pentru el. La finalul lui 2018, apăruse și pima echipă din Germania intersată de serviciile sale, e vorba despre Borussia Monchengladbach, una dintre fruntașe în acest sezon. Acum, pe fir au intrat și spaniolii de la Celta Vigo, conform siteului belgian voetbal.be. În schimbul mijlocașului român, Sparta Praga vrea să-și amortizeze investiția făcută acum un an, solicitând cel puțin 10 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net