Lukaku crede că a avut coronavirus: ”Din 25 de jucători, 23 eram bolnavi”

Ultima actualizare:

    Lukaku a jucat toate cele 90 de minute în egalul cu Cagliari, scor 1-1Foto: Guliver/ GettyImages
Lukaku a jucat toate cele 90 de minute în egalul cu Cagliari, scor 1-1Foto: Guliver/ GettyImages

Internaționalul belgian Romelu Lukaku a declarat că, după părerea lui, aproape tot lotul formației Internazionale Milano a fost bolnav de coronavirus la finalului lunii ianuarie.

Conform spuselor atacantului, nu mai puțin de 23 dintre cei 25 de componenți ai lotului aveau în finalul lunii ianuarie simptome precum febră sau tuse. ”Am avut o săptămână de pauză în decembrie, iar apoi am revenit pe teren şi jur că 23 de jucători din 25 erau bolnavi. Nu glumesc. În 26 ianuarie, noi am jucat cu Cagliari şi după 25 de minute unul dintre fundaşii noştri a fost nevoit să părăsească terenul. Nu a mai putut continua şi aproape a leşinat. Toată lumea tuşea şi avea febră. La încălzire mi-a fost mult mai cald ca de obicei. Eu nu mai avusesem febră de ani de zile. După meci era prevăzută o cină cu un sponsor, dar eu m-am dus direct să dorm. Nu am făcut teste Covid-19 în acea vreme, deci nu vom şti niciodată dacă a fost vorba de aşa ceva”, a declarat Lukaku, în cadrul unei emisiuni la canalul Vier, prezentată de Kat Kerkhofs, soţia lui Dries Mertens.

Jucătorii echipei Inter Milano au fost nevoiţi totuși să intre în izolare, dar la peste o lună de la îmbolnăvire, după ce fundaşul formaţiei Juventus Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2, la 11 martie. Cu trei zile înainte, Rugani fusese pe banca de rezerve la meciul Juve - Inter, scor 2-0. Ei au ieşit din izolare la 25 martie și nimeni nu a fost bolnav.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net